AKTUELNO

Smeta joj njegovo ponašanje!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću.

Čemu ono valjanje po podu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuo sam napolje, kanta se našla tu, istripovao sam se, mislio sam da je kanta krenula na mene, privuđaju mi se neki ljudi! Iznervirao sam se... Dalila zna kakva je moja borba, kad mi okrene glavu, to me preseče na pola. Eto, odreagovao sam sa kantom - rekao je Dejan.
Ono danas je bilo katastrofa. Ja ne volim takve situacije. Kad sam videla da može da napravi nešto, krenula sam za njim, zato sam i otišla. Obezbeđenje je mislilo da možda hoću da se bijem sa njim, ja sam samo htela da ga smirim i uspela sam u tome. Ja volim da je nasmejan i pozitivan. Kad vidim suze, bude mi jako glupo. Sinoć sam se tako glupo osetila na žurki kad sam ga videla da plače. Naročito sa onom ružom, digao mi je živce. Mislila sam da planira da mi da na kraju žurke. Kad sam išla da se presvučem, ruža je bila na mojoj strani kreveta. Uzela sam bubicu i otišla na počinak - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Reakcija kao reakcija nije dobra, ali ko smo mi da odredimo kakva treba da mu bude reakcija. U jednom trenutku tražimo reakciju, jer nije lagan, a sa druge strane, kad ima reakciju neku, onda ga napadaju. A meni je to prirodnija reakcija, nego ono kad se smeje - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.