AKTUELNO

Uvek nas obraduju!

Veliki šef obavestio je zadrugare da je Zalagaonica otvorena, a Dragan Marinković Maca dočekao je Mikija Đuričića, koji je bio na redu da založi nešto:

Doneo sam ovo iz legendarne scene iz Zadruge 1, kad sam se zbog gospođe Nadežde tukao u glavu... Evo i recitacija... Tinejdžer živi sam, tinejdžer je dobar drug... Dva kamena 2.00- rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Sledeći zadrugar koji je ušao u Zalagaonicu bio je Sandi Kojić:

Prošle nedelje si rekao da pravimo nešto. Ovo je reket od Federera. Ovo je želvica... Ovo sam dobio od njega, a za ovo sam se potrudio- rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Dino Dizdarević je sa svojom sjajnom idejom ušao u Zalagaonicu:

Prošli put si mi rekao da se bolje potrudim...Ovo ti je moj put do rijaltija, ovde sam ušao, a ovo ovde su ti zli ljudi...Oni što me psuju i gađaju flašicama. Ovo je finale u kom su Dalila i Dejan za koje su se izborili. Jeb**a ovde sve to prolazi, svake godine neko nekog prevari i ostavi - rekao je Dino.
Evo ti ovo, nemoj mi ti tu, nemam - rekao je Maca i dao mu 1.500 dinara.

Tanja Jovićević i Bane Čolak sledeći su ušli u Zalagaonicu:

Ovaj put dolazim da ti predstavim novi proizvod. On doprinosi da se izabce toksini iz organizma. Gledaj Tanju sa 54 godine, promenila je i stil pevanja od tada... - rekao je Čolak, pa je potom Tanja zapevala.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Sledeći je Nikola Grujić Gruja ušao kod Mace:

Ovo mi je Davor Lazić ostavio čekić pre nego što je izašao.. Treba mi za dva piva - rekao je Gruja, pa mu je Maca dao pare.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Ante Baždarić sledeći je ušao u Zalagaonicu i založio jedan ''drevni predmet'':

Ovo ti je iz plemena Teute...To je bilo pleme i svi su se borili za tog vođu... Njega je ubila ta Teuta...Ja tražim 3.000. Ništa od 1.500, sačuvaću je, pa ako se predomisliš za 2.500. doćiću - rekao je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Petar Vasić je ušao u Zalagaonicu i priložio sliku.

Slika poglavice iz Čunga Lunga plemena - rekao je Petar Vasić.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.Ž.