AKTUELNO

Nikad iskrenija!

Milan Milošević je ušao u Belu kuću i započeo večerašnju emisiju koja je od samog početka krenula žestoko i donela nove detalje odnosa Dalile i Dejana Dragojevića kao i nove sukobe među ukućanima.

Milan je želeo da čuje mišljenje Sandre Čaprić:

Iskreno, malo pre sam sa Rešićkom popričala. Car je indirektno kriv, to bi kulminiralo kad-tad. Ja bih isto reagovala - počela je priču Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram ovo da kažem, priznajem da sam kriv, ja se borim sam sa sobom , trebao sam se izboriti kada sam video da sam uzrok njihovih problema, ali ja očigledno ne mogu. Ja mogu u životu biti samo krivac, kada osetim da me neko gleda žrtvom u meni se probudi ozbiljan revolt.Svestan sam da radim nešto loše - rekao je Car.
Situacija nije naivna, saosećam se sa sve tri strane, meni je isto loše. Koliko god da sam ja njuta na nju kada bih se stavila u njenu situaciju isto bih odragovala. Sve manje se trudim da komentarišem jer je situacija pre teška. Na Dejanovom mestu bih uradila mnogo gore stvari. Razumem svo troje. Sada su svi krenuli da ih rešetaju, vidi se ljubav između njih dvoje ali ovo bi se desilo kad tak. Meni je žao i krivo mi je. Saosećam se sa tim - rekla je Sandra.
Ja prvi neću da žalim - rekao je Dejan
Ovo je bez iz njega, voli on nju. On pravi greške, ali divim mu se koliko ima snage da izdrži. Ja bih na njegovom mestu odavno prsla - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde smo žalili žene, a sada njega. Njihov brak od početka se ovde menja. Kada se pojavio Car, Dalila je počela da se šminka i sređuje. Ja razumem Dejana. Ovako i treba da se ponaša. Ja sam danas razgovarala sa njim i rekla sam mu da od kada su ušli on nije ni jednu grešku napravio - rekla je Miljana.
Kada je Kija ušla mislili samo da je brak ludilo i podržavali Lunu, a onda posle tri meseca Kiju. Ovo se nikada nije desilo. Kija je rekla da ima dečka kada je došla, ova situacija je drugačija - ubacila se Matora.
Ali oni ovde nisu imali svađe i rasprave - rekla je Miljana.
Njima ne treba stajati na muku. Iz Dejana priča bes. Svi bi postupili tako. Ja sam prva mislila da je njihov brak idealan. Zgotivila sam i jedno i drugo. U današnje vreme se brak uopšte ne poštuje, ali ako su već radili na deci i svemu, treba da daju vremena sebi - izjasnila se Sandra.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Sandra Čaprić