AKTUELNO

Istina je izašla na videlo!

Nakon što su Dragojevići odlučili da stave tačku na svoj petogodišnji brak, Filip Car je dobio reč i prokomentarisao novonastalu situaciju:

Moguće da sam indirektno uticao na to, ali mislim da bi trebalo to oni da znaju. Mogu reći da se nekada i ja loše osećam u tom druženju, ali mislim da treća osoba ne može biti kriva za nečiji krah. Znam da su Dalili i pre neke stvari smetale kod Dejana, ali ja ne mogu znati kakav je zaista njihov odnos. To nije dobar odnos, očigledno je da imaju probleme. Ovo druženje je verovatno samo ubrzalo proces. Neugodno mi je, vidim da je ona nekada tužna, da plače. Ja sa Dejanom nemam ništa, ali malo ti je krivo kad vidiš nekoga u rastrojstvu. Uvek gledam sebe, ali ja oboje razumem, nisam to osetio na svojoj koži, nisam imao prilike da imam sa nekim tako jaku emociju, uvek sam bežao. Ipak smatram da nisam ja glavni krivac, ja sam samo kapljica koja je prelila čašu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda bi se i kod Dejana desilo ovo što se dešava kod Dalile sada, moglo se desilo i kontra. To je moje mišljenje, možda ni ovo sada nije raskid ili raspad braka, možda sve dođe na svoje i emocije se regenerišu, ali ja mislim da je to nemoguće - nastavio je on.
Naravno, ja nisam znao ni da si je poljubio u glavu, šta sam ja ovde, teletabis?! Da li si ti spavala kad te je on poljubio? - pitao je Dejan Dalilu.
Da, spavala sam - rekla je ona.
Ja mislim da nisi spavala, ja sam imao tu potrebu da to napravim - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga