AKTUELNO

Zadrugari optužili Sandija da fali novac

Nakon kratkog haosa na velelepnom imanju u Šimanovcima, ovonedeljni vođa Sandi Kojić nastavio je podelu budžeta. Sledeći mali budžet dodelio je Sanji Grujić:

Evo za ovu Grujićku ovo... Nemam šta da kažem za nju - rekao je Sandi.

Jovana Tomić Matora je tom prilikom skočila na Mensura Ajdarpašića.

Nisi od njega uzeo, uzeo si od nas - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Igraš igru ove, bolje ti je da nađeš nekoga - rekao je Sandi i mali budžet dodelio Mileni Šarac Mimas.
Lorna, evo ti mali, ti si mi bila okej na početku, ali moraš pokazati poštovanje... Mi smo u rijalitiju, pa nek vreme pokaže svoje - rekao je Kojić i još jedan mali budžet dodelio Lorni Pratnemer.
Evo ti Đole isto mali... Pao si pod Irmin uticaj, moraš stvarno da budeš svoj... Imaš svoje kvalitete i imaš svoj glas - rekao je Kojić i dao Đoletu Kralju mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Sledeći mali budžet dodelio je Saletu glumcu:

Evo, Sale glumac... Bio si tu nasred, dao bih ti i veći, ali nestalo je. Nekako smo se udaljili, bili smo na početku okej, ali smo se jeb**a udaljili. Ja hoću da popijem kafu ujutru, ti odmah počinješ - rekao je Sandi.
Evo Martina, i tebi isto mali budžet... Mislim da si malo pala pod uticaj Irme u početku, mislim da si dokazala da možeš sama - rekao je Kojić i Martini Petrović dodelio je mali budžet.
Evo Tara tebi za dobrodošlicu mali budžet. Nemam još neko mišljenje o tebi, nismo ni uspostavili neki kontakt - rekao je Sandi i dodelio mali budžet Tari Simov.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Naredni zadrugar kom je Sandi dodelio mali budžet bio je Bane Đokić:

Nemamo neku komunikaciju, poštujemo se - rekao je Sandi.
Evo tebi Vanja mali...Nemam neku zamerku, niti smo bili zaljubljeni jedno u drugo, samo smo se zezali. Jedna si od opuštenijih, ali od druge nedelje nemamo komunikaciju pa si mi među zadnjima - rekao je Kojić i Vanji Rašovoj dodelio mali budžet.

Milana Šarac Mimas i Aleksandar Saša Todorović ustala je i optužila Sandija da je krao budžete u hotelu, jer njoj fali 200 dinara:

Krao si, sram te bilo - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Sandri Čaprić je dodelio mali budžet:

Dobila si krila od kako si bila u priči sa Carem, ali te inače gotivim - rekao je Sandi Sandri Čaprić.
Marko, evo izvoli i tebi. Gotivimo se od karantina, volim da te slušam kad skočiš. Učim od tebe, ali moram ipak da ti dodelim mali budžet - rekao je Sandi, pa je mali budžet dodelio Marku Osmakčiću.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Mali budžet dodelio je, takođe, Miji Jovanović:

Gotivili smo se, ali si ti gledala meni sve u prste - rekao je Sandi.
Damiro evo i za tebe, ti si mi na spisku isto. Ostavilo mi je utisak do danas, to što si se sprdao sa Vanjom i to - rekao je Kojić i mali budžet dodelio Mc Damiru.
Nemaš svoj stav i mišljenje... On nešto kaže pa se posle tri sata izvinjava. Eto i tebi mali budžet - rekao je Sandi i Dinu Dizadreviću dodelio je mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Mali budžet dodelio je Mc Aleks:

Moraš ti dalje svojim putem, ali ne zavlači Matoru - rekao je Sandi.
Lepa si, neiskvarena, ali samo zato što si mi došla do hotela i rekla mi sve ono, zbog toga ide mali budžet. Bunila si se ispred hotela, tako da sam te precrtao - rekao je Sandi, pa je mali budžet dodelio Magdaleni.
Zgotivio sam te posle Zadrugovizije, nismo nešto preterano komunicirali. Ako budeš budi sa Janjušem, nemoj da se blamiraš tu - rekao je Sandi, pa je Neveni Savić dodelio naredni mali budžet.

Podelu budžeta, prekinula je kratka rasprava između Tare Simov i Sandija Kojića.

Autor: N.Ž.