AKTUELNO

Muk u Beloj kući!

U toku su pitanja novinara. Sledeći je podignut Mensur Ajdarpašić:

Da li je Milica ljubomorna - glasilo je pitanje.
Jeste, ali potajno, neiskazuje to kao ja. U ljubavi mora da postoji doza ljubomore. Pažljvo vodi računa o tome kako će to da pokaže. Ja se nekada iznerviram kada ne vidim ljubomoru - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi želeo da ti pokaže ljubomoru, jasno i glasno - glasilo je pitanje.
U redu je da pokaže to u nekoj meni, voleo bih i pokazuje ona ali ne na način na koji bih ja želeo da vidim - rekao je Mensur.
Da li si ti tip žene koja to drži u sebi - glasilo je pitanje za Milicu.
Ja to iskazujem, ali ne konkretno. Nađem način da to iskažem uvek - rekla je Milica.
Da li ti smeta što upravlja tvojim stavom - glasilo je pitanje.
Ja sam takva da ne volim previše da slušam, ni svoje roditelje ne volim da slušam, takva sam ali uvek me ispravlja. Ne smeta mi to, bio je u pravu za sve što je rekao - rekla je Milica.

Novinarka je pitala Mensura da objasni situaciju koja se desila u pušaoni.

Bilo mi je krivo, ona se smeje sa Dalilom, došao sam za stolom i nastavio raspravu sa njom jer kada je meni teško ona nije tu. Ja sam Milicu razumem, ali mi je krivo što nije stala na moju stranu. Lorna i ja smo se svađali i ona je tu rekla da se ne nastavljamo, ja udario šakom o sto jer me jako iznervirala. Kaže prestanite vas dvoje, a meni se obraća. Ja tu nisam nikoga povredio. Ovde se dešavaju mnogo gore stvari, ja sam ovde najmanje agresivan, a važim za agresivac - ispričao je Mensur.
Šta se izdešavalo sa tvojom navodnom trudnoćom - pitala je novonarka.
Ne želim da komentarišem tu temu zbog mojih i svih koji me gledaju. Ni mi ne znamo konkretno, nezahvalno je govoriti - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi uradio kada bi se ispostavilo da je Milica trudna - pitala je novinarka.
Desilo se u naletu strasti, prihvatio bih sve to, naravno. Rekao sam da bi doživela određenu dozu stresa ovde da je u drugom stanju - rekao je Mensur.
Milice, da li se plašiš - pitala je novinarka.
Ne, imam sigurnost ali se plašim reakcije majke. Zamerila bi mi to što sam jako mlada. Kada smo ranije pričali i kada mi je opisivala tip muškarca kao da mi je opisala njega. Što se tiče trudnoće prebrzo je zbog godina - ispričala je Milica.
Je l smatraš da si se promenila od starta pa do sada, da se više ne povlačiš - pitala je novinarka.
Jesam, zahvaljujući Mensuru, jer sam jako mlada i verujem ljudima ovde. Mislim da treba da budem još žustrija - rekla je Milica.
Ona će pre mene da povredi nego nekoga ovde. Ja znam sebe, kada bi se desilo to da je trudna, ja bih još više nju pazio, a ovde je to jako rizično. Kada mi dođe mrak ja ne biram šta radim - rekao je Mensur.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N.V.

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Zadrugari