AKTUELNO

Ovo niste očekivali!

U toku su nominacije. Reč je dobio Bane Čolak:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovde vidim i komentarisaću. Dalila je bila nebitna do nije ušla u priču sa Carem. Ja sam to već rekao. Mi se znamo šest godina. Ovo što joj se dešava, može svakome da se desi. I moji roditelji su se razveli, pa šta - rekao je Bane.
Bolje dobar razvod nego loš brak - rekao je Milan Milošević.
Tako je, moj brat je jako uspešan, moja majka nas je izvela na pravi put. Što se tiče Cara , mi smo okej, jako je odan i lojalan. Ali poslaću Filipa u izolaciju, ne mogu da pošaljem nju - rekao je Bane.

Reč je sledeći dobio Marko Janjušević Janjuš:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se lično voditi, ko šta radi ne zanima me. Dalila je prema meni okej. Što se tiče Cara, sve isto mislim kao i pre,meni ovde više niko nije bitan. Sto puta sam dolazio u svađe ovde, više neću. Od sada ću da radim ono što mi se radi. Filipu ovo ne treba, kao ni situacija u kojoj je bio. On je napolju bio skroz druga osoba. Napili smo se deset puta napolju nikada nije napravio ni jednu scenu. Naš odnos zavisi sam od tebe i tvojih ljubavnih problema. Šaljem Dalilu - rekao je Janjuš.

Reč je dobio Marko Osmakčić:

Foto: TV Pink Printscreen

Car ništa ne radi na silu, on u sebi ima to. Što se tiče Dalile i Dejana, za mene je to veza. Što se tiče samo Dalile, ja mislim da tu fali strasti,ja mislim da njoj fali da Dejan malo pukne rukom od sto. Fali tu malo strasti, besa i ljutnje. Fali tu strasti u svemu, se*s je najvažniji ali nije sam da to fali, nego i sloga i duhovitost. Dalilu ću poslati jer imamo neka neslaganja - rekao je Marko.

Reč je dobila Sanja Grujić:

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su meni super oboje. Neću da komentarišem ove odnose toga mi je preko glave. Poslaću Filipa - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Bane Čolak

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Marko Janjušević Janjuš

#Marko Osmakčić

#Sanja Grujić

#Zadrugari