AKTUELNO

Njegovo izlaganje podiglo veliku prašinu!

U toku su nominacije. Lepi Mića je sledeći dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Da nema mene ne bi bilo Cara, kao prvo. On traži opravdanje za svoja dela. On govori da je pogrešio stalno. Njemu se desilo ono što se desilo svima u svetu. Car nije problem u braku Dalile i Dejana. Ona je juče rekla da nema emocija, juče u programu. Dejan je primer kako se voli žena.
Ko je rekao da nema emocija. Mi smo pet godina u braku to je drugo. Mi smo svoj brak dali na tacni. Ja ovde mogu da radim šta hoću, mogu i da se ljubim i grlim - ubacila se Dalila.
Želim da kažem jednu stvar, svađa između Cara i Dalile pršti od pozitivne energije. Dejana pogađam ja, a ne Car gde je tu logika. Stanija ti je rekla da si zavrtela igru. To mnogo znači. Ja razumem tebe, bio sam u tvojim godinama pre četrdeset godina. Ja sam izdržao sve pritiske, znam kako je to. Ovo je za mene skalamerio i cikus. Car je meni pričao neke stvari pre dvadeset dana i rekao da će sve biti okej između njih. Dalila treba da prizna emocije i kaže svima. Sve je u njenim rukama. Ja ne mislim ništa loše prema njoj. - rekao je Lepi Mića.
Ja sad da ustanem i da se volim sa Dejanom, on bi rekao ovo je sve laž - rekla je Dalila.
Ne, ja ću te uvek podržati. Nominujem Cara - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Zadrugari