AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je dugo očekivana emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali snimak rasprave Marka Janjuševića i Marijane Zonjić nakon njenog raskida sa Markom Osmakčićem. Voditelj je dao reč Marku Osmakčiću.

Stvar je jednostavna, mi smo već raskinuli. Bitno je jer nisam bio sa njom tada, hoću da kažem, to kalkulisanje sa njene strane izluđuje. Ali ovo pokazuje da sam doneo ispravnu odluku. Kad ovo gledam ja se osećam glupo, ali bilo je što je bilo. Njoj se sviđa neka pažnja, on je sjajan momak, čak i ja volim da provodim vreme sa njim. Željna je pažnje i neke priče da se vrti, a meni to ne treba. Ona se meni stvarno svidela, tu nije bilo razmišljanja. Volim taj neki barbi luk, volim nešto nežno, ali ovo da se snuždi kod Janjuša pa da dođe kod mene, meni je sve to bezveze - rekao je Marko.
Ti si isto flertovao sa drufi devojkama i držao za ruku Sandru - unacila se Zonjićeva.
Mi kad smo bili zajedno, ona se isto ponašala. On kad prođe ona gleda kakva će njegova reakcija biti. Meni je ona ovako draga, ali ovo laže. Sviđa mi se što nije sujetna, ali kalkuliše. Žene znaju da gledaju ponos po svaku cenu i mene to nervira - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U koga si ti na kraju zaljubjena? - pitao je voditelj.
Iskreno, muka mi je od njih oboje. On muva devojke dok je sa mnom, sa druge strane Janjuš se sprda sa svima, kako god da okreneš ja ispadnem budala. Marko, ja bar ptiznam neke stvari a ti lažeš iza leđa - rekla je Marijana.
Ništa ja nisam radio iza leđa, ja sam samo ljubazan. Ti si od samog starta kalkulisala, a ja to nisam radio, ja sam prosto takav - dodao je Osmakčić.
Jel sam ja ovde vama nešto pokvario? Moram reći da se ona sprda sa nama obojicom, ali mi smo to dopustili, tako da nemojte da nas žalite. Ja sam sa njom i ovako završio svaku priču. Marijana je nešto najdivnije što smo ikada videli - šalio se košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je klasična reakcija sujetnog muškarca. Nije bila iskrena sa vama uopšte. Moram reći, njoj se Marko jako dopada fizički, ali joj psihički ne odgovara uopšte. Sa Janjušem, sa druge strane ima tu dobru psihičku konekciju - rekao je Mihić.
Hoćeš ti da uđeš sa mnom u vezu? - pitao je Janjuš.
Milane, on se sprda sa svima, naveo je i ovu devojku da se zaljubi u njega, njemu je sve sprdnja - viknula je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga