AKTUELNO

Detaljno objasnila!

U toku je emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem, veče puno iznenađenja i turbulencija. Zadrugari su pogledali video svađe Marijane Zonjić i Marka Osmakčića. Voditelj je dao reč Staniji Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana želi da se promeni, dosta radi na sebi. Mislila je da će to biti sa Jajušem, ali nije mogla zbog njega, pa je možda malo iz inata to sa Markom započela. A i on je realno sa njom, pa Sandra pa Rešićeva. Marko ima jedinu stabilnost sa mnom i to je normalno jer sam mu ja prijatelj. Njemu se jeste svidela Marijana najviše, ali nema nešto poverenja u nju zbog svega. Njemu će biti lakše kad ja odem, jer koliko god da nisam problem svima jesam. Čak i Marijani to malo smeta iako me poznaje. Marko je svestan svojih kvaliteta i svestan je kako izgleda i da bi napolju devojke ludele za njim a ne za Janjušem. Janjuš ovde ima ime ima priču, ali napolju bi bilo sve drugačije. Mislim da on nije zaljubljen u mene, jesam mu dragam ali verujte mi ima gard jer zna da sam zauzeta i to izuzetno poštuje. Mi jako lepo funkcionišemo ali to zadrugari drugačije vide, jer sam ja njemu neki oslonac ovde - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Marku prekipelo sve i da se zato sklonio. Još kad je čuo da od intimnih odnosa nema ništa, tu je bio kraj i mislim da je to pravi razglog svega - dodao je Ante.
Stanija ima dečka koga voli, ali joj prija Markova pažnja i komplimenti. Prija joj ali nikad ne bi imala nešto sa njim. Ali kad vidi da može da izgubi njegovu pažnju kad on bude bliži sa nekom devojkom ona sve krene da sabotira svesno ili nesvesno - govorila je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga