AKTUELNO

Dosta mu je više komentara!

U toku je dugo očekivana emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem. Od večeras više ništa neće biti isto. Zadrugari su odgledali klip Dalile i Dejana Dragojevića za crnim stolom gde se jasno vidi kako žena odbija poljubac svog muža. Voditelj je dao Mikiju Đuričiću reč.

Moram reći, Dejan nju voli. Gleda je bukvalno kao ajde da ne kažem... - prokomentarisao je Miki.
Ajde molim te ona je meni i majka sad, i baba i stric, ajde molim vas, kako da je gledam ajde recite mi - dobacio je Dejan.
Naravno da je gledaš i kao boga oca, gde bi ti bio da nije nje, bio bi probušen ku*ton - zaurlala je Irma.
Nemojte molim vas da pričate o nekim stvarima koje ne znate. Ona meni jeste nadomestila mnogo toga i ja to ne krijem, zato je volim najviše na svetu. Mi kad odemo negde meni ništa ne treba, ona je jaka žena i može sve - rekao je Dejan.
Mislim da je on počeo nju tek sada počeo da voli još više, kada je shvatio da može da je izgubi i da je nju strah da ode. Ja samo čekam nešto konkretno da se desi. Da vidimo šta će ona uradili ili odabrati neku stranu. On se mnogo toga odrekao i dao je mnogo za nju - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, šta si videla na ovom klipu? - pitao je voditelj.
Videla sam da je Dejan lep kao lutka. Da je retko lep, divnih crta lica. Ovakvog muškarca bi svaka žena poželela, da je toliko voli, da joj je toliko privržen, da želi da toliko spasi brak. Smatram da neće ostati imun ako večeras bude video nešto u klipovima. Videla sam kako ga odbija, kako ne dozovljava da je poljubi, a on kao malo dete srećan i lep kad je vidi ili kada mu da neku nadu da će biti sve okej - govorila je Miljana.
Ja mislim da Dalila ceni što je on voli, da je svesna njegovih kvaliteta. On je jako fin i brižan prema njoj, a ona se tako ponaša. Ne znam šta žene traže, kad imaju pažnju ne valja, kad nemaju onda je dečko loš momak. Ovde se ne zna ko je ko - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga