AKTUELNO

Nema nade za dalje!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Dalila i Dejan Dragojević koji razgovaraju o Filipu Caru koji je priznao da je zaljubljen u Dalilu, a onda je ona napala Dejana zbog bliskosti sa pojedinim zadrugarkama, voditelj Milan Milošević je dao reč Stefanu Mihiću:

Dalila nekim odbrambenim mehanizmom, stavlja njemu do znanja neke stvari. Nije lepo da se mi mešamo u njegov brak, ali tu smo da komentarišemo. Njemu treba podrška, a ne osećaj krivice koji ona njemu nabija, a on je kriv - rekao je Mihić.
Ona njemu ispira mozak, njoj svako sve sme da radi, a njemu niko ne sme ništa. Car nije jednini momak sa kojim može da se druži, što baš sa likom koji joj je izjavio ljubav - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan razmišlja kako se to vidi napolju, a ona kaže sve. U njihovom braku se vidi da nema strasti i ljubavi, a čini nam se da je taj kraj neizbežan. Dejanu nije lako, on čeka šta će ona uraditi, odlučiti. Mora to da se preseče. Ja bih voleo da me neko ostavi, nego da budem sa nekim iz sažaljenja. Meni je to bilo sa Zerinom, a smatram da je Dalila jača i da ona može da kaže koji je problem, oni moraju da razgovaraju, ali ovde ona o svemu odlučuje - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko pažljivo sluša i Dejana i Dalilu on može da zaključi mnogo toga. On ne želi da komentariše priče, a onda njoj kaže šta će reći napolju. Dalila se malo povlači posle svega. U rascepu je. Moja sestra se nedavno razvela, a dugo godina je živela ovako,a sada je živnula: Milsim da Dejan hoće da održi to, ne da na brak jer je voli. Neke stvari zauvek bole. Meni je bitno da se Dalila oseća sa Dejanom kao sa mnom. Dejan treba da nasisa sve ku*cem, i da se bori za nju, jer on želi da ona bude srećna. Vidi se da joj neke stvari ne prijaju. Najbitinije je da ona bude srećna, a njegove sreća je samo Dalila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.B.

#Zadruga