AKTUELNO

Rasulo za crnim stolom!

Gordana Džehverović je nakon obilaska velelepnog imanja u Šimanovcima, okupila sve zadrugare za crnim stolom i započela sastanak na kojem je dodelila radne zadatke za ovu nedelju:

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur i Milica nisu ništa očistili za sobom - rekla je Mima.
Sad vam kažem da Mensur i Milica do kraja ovog rijalitija neće ništa očistiti. One su zadužene da peru sudove koliko ja znam - rekao je Mensur.
Prvih sat vremena vas molim da se ne kupate, jer postoji pravilo da kad se neko kupa ja ne mogu da se skinem i da pi**m. Danas sam doživela da ne mogu da piš*m. Ne dozvoljavam sebi da skuvam nešto jer ću dobiti zarazu. Niko ne sme ništa da kaže Mimi i Vanji, jer su one te koje čiste i poštuju tebe Goco. Pusti me te priče Spasojevićka, kao najglasnija si na sastanku, a vamo te nema nigde - ubacila se Matora.

Nakon kratkog sukoba Ane Spasojević i Jovane Tomić Matore, ovonedeljni vođa Martina Petrović i mentorka imanja Gordana Džehverović podelile su zadatke zadrugarima:

Foto: TV Pink Printscreen

Kuhinju će da čiste Stanija, Irma i Gruja - rekla je Martina.
Marijana i Ana nek čisti kazino, dvorište nek čisti crnogorac, Fran i Mateja i evo Stefan - rekla je Goca.

Nakon toga, Marko Osmakčić skočio je da odbrani Staniju Dobrojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakav je ona vođa, glumi nešto tu nekog vođu, ma ajde bre, jeb**m ti strinu... Glumiš neku silu, balavkinjo jedna... Da mi ti glumiš diktatora nekog ovde - drao se Osmakčić.

Lepi Mića je prekinuo raspravu, pa je Martina nastavila da dodeljuje zadatke:

Aleks čisti frižider, Nevena nek očisti ovaj ovde WC, Stefan i Marko Osmakčić nek ipak očiste dnevnu - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko će da diže krevete, kaži mi? Evo na primer Caki, a ova lepotica crna će da čisti. Ti bi najrađe da Dalila to radi, ali ne može- rekla je Goca Filipu Caru.

Detaljnije u video-prilogu u nasstavku ovog teksta:

Autor: N.Ž.