AKTUELNO

Draga saveta!

Nakon emisije Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, Dejan Dragojević je porazgovarao sa Sandrom Rešić koja je iskoristila priliku da mu da par saveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je poenta da se sve odmah kaže. Ne znam da li je voliš, da li je ovo samo navika - govorila je Sandra.
Sa neke strane smatram kaže da bi me videla srećnog, ali da uradim to što kaže ne bi joj bilo svejedno. Ja kao muškarac nemam svakakve probleme kao žene, kad ima ciklus pa poludi i kaže svašta - rekao je Dejan.
Ja te razumem iskreno, ja sam za to da se spasi šta može da se spasi. Ako ti se plače ti plači, ja ne gledam to kao problem muške suze i to. Probaj malo da smanjiš pritisak, nije ona meni to rekla ja sam to sama videla ovako sa strane - dodala je Sandra.
To si u pravu. Ali ne mogu da joj ne kažem neke stvari koje će je povrediti, ili nešto zua šta će da upere prst u nju - nastavio je Dejan.
Samo primeni malo drugačiji pristup, neke stvari mora da vidi sama, jer sutra će biti "e ti si kriv što sam prekinula prijateljstvo" ili uradila ovo ono. Pusti je neka udari glavom sama, uvek možeš da kažeš posle e rekao sam ti. Nikada nećeš znati da li se odvojila od njega jer je htela ili jer je tebe poslušala - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga