AKTUELNO

Stavila sve karte na sto!

Reč je dobio Saša Cvetković Sale Luks:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svoju ženu varao sa manekenkom i kada smo se pomirili nismo mogli da se zakrpimo - rekao je Luks, pa poručio Dalili:
To je puklo, tu više nema pomoći. Dalili je žeo njega, oseća krivicu, voli ga kao dete, on je bio uz nje, ali više ga žali. On nije njega kategorija - dao je svoj sud Sale Luks.

Mensur Ajdarpašić je želeo da prokomentariše temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako ozbiljna tema i situacija. Dalila je malo više sebi dozvolila da se dopusti, ušli su u brak i bili sigurni da ostaju sa tom osobom do kraja života, ali žalosno je to što se dešava. Dozvolila je sebi da joj neko prija. Martina je rekla da je ona želela da spreči emocije, mogla je. Normalno je da nam se neko svidi, ali ne smemo dozvoljavati neke stvari sebi - rekao je Mensur.
Ja sam sad po prvi put kriva i svesna sam toga - rekla je Dalila.
Ja nisam upućen u sve što se dešava, ovde kruže razno razne priče, mi pričamo na osnovu onoga što se priča ovde - rekao je Mensur.
Mene je otac dečka upoznao u jednom klubu, i bili su katastrofa prema meni, ugasila se ljubav vremenom, borila sam se za taj odnos ali ništa od toga, ugušilo me sve to. Želela sam svoj život nazad. Treba da sluša sebe - rekla je Nevena Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se prvu put desilo ovo sa Dejanom, tada sam osetila krivicu. On meni je govorio da nisam kriva. Kada je Mensur komentarisao da sam kriva, ja sam sedela i znala da sam kriva, a ne mogu da dokažem nikome da nisam. Kada izađem odavde, sve me stigne. Stanija je rekla da je on moj ker na papiru. Ja njega stvarno volim. Ja se neću pomiriti sa Filipom, on nije problem ovde. Mogao je bilo ko biti u nekom trenutku, ja sebe ne vidim sebe sa njim. On ne zna šta priča, ja sam umoran od momaka kao što je Filip. Svaki moj bivši je bio takav - rekla je Dalila.
Kada kažeš kriva, da li si svesna da si uradila nešto što ne treba - pitao je Milan Dalilu.
Jesam jer sam mu dala povoda - rekla je Dalila.
Da niste ovde pod kamerama, odavno bi ga prevarila sa Filipom - ubacio se MC Damiro.
Ja sam prva rekla da možda ima neke emocije, a sada vidim da ti nemaš zaljubljenost prema njemu - rekla je Viktorija Mitrović.
Ja sam sa Filipom imala iskren odnos, sinoć smo se dogovorili da stavljamo tačku. On nije mali, ne želim sa takvim čovekom da budem ni jedan dan. - rekla je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N.V.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Filip Car

#Mensur Ajdarpašić

#Nevena Savić

#Zadrugari