AKTUELNO

O njima bruji javnost!

Naredna tema tokom pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem bila je kriza u braku Dalile i Dejana Dragojevića, o kojoj polemišu gotovo svi:

Ona je ugušena u tom braku, ali ne možemo porediti druženje sa Matorom i sa Carem, mislim da treba da prestane da ga zavlači. Razumem i Dejana, svašta su prošli, nije lako da jedno drugog gledaju kako pate. On je ubeđen da će sve biti kao pre - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u izolaciji otuđena, čekam da prođe ta izolacija i da se vratim da spavam tamo gde treba - govorila je Dalila.
Dalila je izašla iz tog oklopa i želi neku slobodu, on želi da je vrati po svaku cenu. Dalila traži nešto novo, ja nju razumem, problemi se trebaju rešavati unutar braka, razdvajanje je razvod, ti si otišla samo u drugu prostoriju, pa si izgubila kompas, zamisli da odeš negde drugde. Ona želi da ga voli, a ne može - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da sami treba da reše sve, teško je i Dejanu, i Dalili i Filipovu. Znam da je i njemu teško, naravno, ne kao Dejanu i Dalilu, jer ovo njihovo je život. To se sve dešava. I da sve bude kako treba, nikada neće biti kao što je bilo. Znam mnogo ljudi koji su oprostili prevaru, ali je još gore kad ostane taj crv sumnje - komentarisao je Miki.
Ja znam sve to, ali ne mogu da prikrijem - dodala je Dalila.
Veći je ku*varluk prodati nekome lažnu emociju. Ona će Filipa Cara gledati 9 meseci, neće joj biti lako - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgore je kad dođeš u situaciju da te nervira svaki potez osobe sa kojom si, to se njima sad dešava - dodao je Karić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga