AKTUELNO

Tenzija na vrhuncu!

U toku je "Pretres nedelje". Milan Milošević je ušao u Belu kuću i napravio pravu pometnju među zadrugarima kada im je saopštio da je Marko Osmakčić izglasan za najnesposobnijeg zadrugara.

Milan je reč dao Sanji Grujić:

Foto: TV Pink Printscreen

On je mlad, lep, zgodan, drugačijeg je mentaliteta. Može da bira koju hoće - rekla je Sanja.
Ovi ovde ne mogu da se druže sa njim, jer nemaju iste kvalitete - dodala je Sanja.
Da li ste vi čuli Banetom komentar, rekao si da je otišao u prodavnicu i kupio sve što treba, to nije ne znam šta, druže - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko je sposoban, zavrteo priču od prvog dana - rekao je Bane Čolak.
Ja se slažem sa Banetom, ne znamo šta je napolju, ali itekako se snašao ovde što mi možemo da vidimo, gledaoci vide mnogo više - rekao je Dejan.
Ja neću komentarisati sposobnosti njegove, ali mislim da ga je narod osudio jer on nije smuvao Staniju, gledaoci su to očekivali on je srljao, sa Marijanom je ušao u vezu ali to neće trajati no dve nedelje još - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tatin i mamin sin, vidi se da je ribica. Rešićka je za njega oskar, on je balavac. Rešićka je spustila rampu i to je to. Ja sam njoj rekao da on nije za nju, on je nju za pet sati izdao i uhvatio najveću kariku. Ovde devojke ne vrede - rekao je Sale Luks.
Zašto ne vrede, šta je problem - ubacila se Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćuti, ti si se izblamirala sa Carem samo tako - rekao je Luks.
Ja sam pogrešila i javno priznajem ali šta je problem, tebe je svaka ovde odbija, pa sad ne vrede devojke - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N.V.

#Zadrugari