AKTUELNO

Sve su joj rekli!

Nakon što je završila sa podelom budžeta, Martina Petrović dopustila je svojim cimerima da prokomentarišu njenu podelu, pa je reč sledeći dobio Stefan Krstović Krle:

Svidela mi se podela budžeta, rekla je svakome ono što misli. Što se mene tiče, krivo mi je što si mi dala mali budžet, a što se tiče onoga da maltertiram žene napolju, to nije istina. To što sam rekao da podržavam to što ti je dečko uradio, ruke mu se pozlatile, žao mi je što nisam bio tu da mu pomognem da ti jeb**o četiri majke - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je reč dobio Stefan Mihić:

Prvetnstveno mislim da si izuzetno korektno podelila budžete, vidi se da si napredovala u odnosu na prošlu nedelju, da si se vodila spostvenim stavom. Vidim da si promenila neke stavove i odnose u odnosu na prošlu nedelju. Smatram da ne bi trebalo da se vodimo zlim vraćanjem. Hvala na malom budžetu, snaćiću se sa tim. Tvoj i moj odnos nije neki, zato što si ti napravila da to bude tako na samom početku. Vrlo je ružno što si rekla da sam kao ker. Što se tiče uvreda koje si mi rekla, ne znam iz koga razloga je to tako. Bilo šta da imaš konkretno sa mnom, nemaš razloga da me vređaš i ponižavaš, ti si izuzetno pametna, a ne znam što želiš da budeš toliko drska i bezobrazna - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić je sledeći dobio reč, pa je imao da doda:

Nisam ni planirao nešto da kažem, ali ajde...Stvarno si dobro podelila, ali moram da kažem da saam ponosan na sebe što sam od tebe napravio dobrog vođu - rekao je Osmakčić.
Ma jeste i Irma i Mensur i Marko su napravili dobrog vođu, a ništa njihovo nisam rekla. Kad sam stigla do tebe, tebi sam direkt rekla sve, jer imam šta da ti kažem - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam samo hteo da kažem, sve ostalo je top - rekao je Marko.

Marijana Zonjić i Ana Spasojević su poslednje koje su pohvalile Martininu podelu budžeta.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku

Autor: N.Ž.