AKTUELNO

Ne prolazi ih nervoza.

U toku je Igra istine Lepog Miće. Pevač je postavio sledeće pitanje Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si bio juče nervozan? Svađao si se i sa Dalilom i kasnije sa zadrugarima? - pitao je Mića.
Bio sam nervozan, raspravljao sam se sa svima. Ima tih napetih situacija, a nisam neko ko pita druge za pomoć, ne gledam nikome u tanjir i nikome ništa ne tražim. Mene je Tanja iznenadila što je došla da ponudi. Meni mora neko specijalno doći i dati nešto što je baš za mene. Volim da znam da je nešto dato meni konkretno. Zna se koliko sam davao i poklanjao prošle godine i mnogo me to nervira sada. Nervira me pohlepa i takvo ponašanje. Sa njom sam se posvađao zbog onog što je slikao, to me je iznerviralo ali brzo smo izgladili, bilo pa prošlo - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, da li su se malo smirile strasti od sinoc? - pitao je Lepi Mića Janjuša.
Popu*e mi svi ku*ca svi i daje sam tog stava. Taj narod kao da je poludeo, kako se to ljudi toliko razlikuju po timm društvenim mrežama. Ako ubace Onli fens možda tu pobedim. Onaj mentol Đekson mi da nulu, kretenčina. Ana me je jedino ispoštovala to ne ogu da kažem. Ja da se pravim više ovde budalom i skidam u pelene neću - vikao je Janjuš.
Mi od dva metara da tražimo nekom nešto izvini jesi li gladan, nema šanse. Kad sam ušao prošle godine ušao sam kao medved a izašao sam kao srna - ubacio se Car.
Hoću reči ako neko već glumi budalu, daj nagradi tu budalu - vikao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga