AKTUELNO

Složni!

U toku je specijalna emisija, čiji je domaćin Dušica Jakovljević. Večeras je ugostila Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića i majku Milice Veselinović, Ana Veselinović. U Šiša bar ušlu su Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ste? - pitao je Darko.
Odlično, danas smo se malo odmarali, sve je u najboljem redu - rekla je Milica.
Skoro ste imali naburniju svađu do sada, Milice kako sada gledaš na to? Šta je ono zbog čega si reagovala tako kako jesi? - pitao je Darko.
Posvađao se sa Lornom, neprijatno mi je bilo, nju sam prvo upoznala. Ja sam uvek uz njega, ja nemam šta da ga branim, ali sam rella svoje mišljenje. Samo sam rekla da nije u pravu i da prestane, kada se on naljutio i tako reagovao ja sam se uplašila. Zato sam se samo sklonila, ja dolazim iz sveta gde nisam navikla na takvu buku i na sve to što se dešava u afektu. Kada smo popričali, sve se sredilo - odgovorila je Veselinovićeva.
U raspravi sam bio sa Dalilom, mala se nasmejala i ja sam poludeo. Ja sam bio uz nju u više situacija pa me je to dodatno pogodilo. To što ona skače za nju, je lepo ali nije normalno. Na kraju krajeva mi smo se posvađali zbog nje i zato sam bio ljut. Da li je u pravu ili ne ja nikada ne bih merio uvek bi bio tu za nju. Moj krug ljudi nije u tom fazonu, meni to ne može da se desi, da dođu sa njom u konfikt - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku si lupila šakom o sto i rekla da ti nisi ni Mina ni ni jedna bivša devojka, da ne želiš sve to da trpiš? - nastavio je voditelj.
Nije to meni nešto prestrašno, to mi svaki dan radimo - ubacio se Mensur.
Oni su imali te burne rasprave, čula sam šta su pričali, zato sam to rekla. Htela sam da kažem da ja nisam navikla na tako nešto i ne želim to nešto. Ni svoje roditelje nisam videla nasilje, možda van nas dece, ali mi to nikada nismo čili i ne želim to sada da doživljavam - navela je Milica.
Oni mene izazivaju, onda posle ja budem kriv kada puknem - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete odnos Dalile i Cara? - pitao je voditelj.
Ja sam njih pratila od početka i bilo mi je drago mnogo zbog njih. Sada sam totalno zbunjena, vidim i Dalilu da plače, a i njega mi je žao. Ali ne vidim razlog da nastavlja dalji odnos sa Carem posle svega. Ja da njemu kažem ej skloni se od nje a ti ostaneš u toj priči bez problema, meni to nije jasno - odgovorila je Milica.
Da li ti je čudan Dejan, kako vidiš to što se Car udvara najnormalnije dok je njen muž po strani? - nastavio je Darko.
Ovo nije zdravorazumno. Da ti svesno radiš neke stvari i konstantno nastavljaš, ne znam. Ne bih voileo da se igraju i prave narod budalama, ali neko sebi da dozvoli da radi stvari koje ugrižavaju jubav, brak i život, to nije normalno. Šta to nama govori? Ajde neka bude da od tog braka nema ništa, ne znam kako to da nazovem. Neke stvari se u vezi ne dozvoljavaju, a ne u braku. On je ponižen, to je jasno - dodao je Mensur.
Smatram da takva ličnost njoj odgovara. Njoj odgovara da ona vodi igru. Željna je sad neke druge strane, jer je dosta dugo bila i muško u braku, a sada hoće nešto drugo. Nesigurna je jer ne želi da izgubi sve što ima, on je njena sugurnost, a nema muškarca. Kod Cara ima muškarca a nema sigurnost - ubacila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga