AKTUELNO

Au!

U toku je sastanak za crnim stolom gde zadrugari biraju najnesposobniju osobu u Zadruzi, a sledeći je reč dobio Dejan Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam na osnovu čega da izaberem. Mnogo pokazatelja utiče na to da je neko nesposoban, ali za mene je to Zverka. Pab te je pojeo, mračno jedno mesto. Ja ne znam dal on jede, dal spava. Mislim da je neko ko prođe takve stvari, da se ne snađe -rekao je Dejan

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je glasala Sandra Rešić:

Ja ne mogu da verujem da još uvek postoje ljudi koji ne znaju kako se ovde funkcioniše. Lorna nima toliko kazni, a još nije ni ušla u rijaliti. Sanja mi je bila smešna kad je premeravala kilogram limuna. Ne mogu da kažem da je nesposobna, nego nezaintresovana. Složila bih se sa Janjušem da je to Sale glumac, ne zato što ne zna da kuva, nego zbog svega ostalog. Nesposobnost za tu neku snađenost u rijalitiju - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila i Miljana Kulić:

Ja sam jutros do 11 ostala budna da bi videla sposobnost pevanja Nikole Grujića. Itekako primećujem da nije sposoban da sačuva svoj brak, da sakrije emocije prema Vanji. Ja stvarno nisam spavala da bih ga ispratila - rekla je Miljana, kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.Ž.