AKTUELNO

Haos!

Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić zauzeli su svoje mesto, pa započeli radio-emisiju "Sprdnja", a njihov sledeći sagovornici bili su Stefan Mihić i Ivan Radosavljević Beli, koji su se takođe osvrnuli na novu aferu koja je uzdrmala sve zadrugare:

Foto: TV Pink Printscreen

Želeo bih da demantujem Dina, ja ovde ne radim stvari zbog kadra. Ne kažem da je on bilo šta uradio, samo sam na ovu celu situaciju to prokomentarisao sa Banetom - rekao je Beli.
Demantujem da sam ja gej, videlo se da sam i pre zadruge bio sa devojkama sa estrade. Čoveka ne poznajem, ja to stvarno ne znam. Ne može da se ispostavi jer ja znam da niko nema moj broj - rekao je Mihić.
Tvoja pozicija u Dubajiu će biti primamljiva devojkama, ali treba da te bude briga šta će ko da kaže. Jako mi je ružno da slušam to što neko priča, iako ti mene nerviraš ponekad. Verujem u to da sam omiljena u narodu - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Opraštam Miljani sve što mi je sinoć rekla, ovim putem pozdravljam i njenu porodicu - rekao je Mihić.
Ja nisam imala pojma za celu tvoju situaciju. Ne vodim se time šta narod misli, ja sam išla srcem. Izvinite, trčala sam do ovde, pa sam se zadihala - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Irma Sejranić

#Ivan Radosavljević Beli

#Miljana Kulić

#Stefan Mihić