AKTUELNO

Produbile su prošlogodišnji sukob!

Ivana Šopić je okupila zadrugare, kako bi nastavili sinoćnu emisiju "Pitanja gledalaca", a novo pitanje bilo je upućeno Sandri Rešić:

Zašto si pobegla iz izolacije kad je ušla Miljana? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je tad jako plakala, pričali smo o nekim stvarno ozbiljnim temema, Miki je urlao, trebalo je da svi izađemo odatle. Okej mi je što je Miljana došla, ali kad sam videla da ulazi i Bane Đokić, to mi nije bilo jasno - odgovorila je Sandra.
To je baš bilo ružno, kao da si videla go*na, ne ljude - dobacio je Đokić.
Ja Miljanu definitivno gotivim, jer znam šta mi neprijatelji misle, nju ne smatram neprijateljem. Nadam se da ćemo ostati u ovakvim odnosima i dalje - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da ne može očima da me gleda, sve je počelo od Rialde... - počela je Kulićeva.
Ne, sve je počelo od tvog odnosa sa majkom, ja sam u svađi stala na Miljaninu stranu, čak i kad je polila vodom. Posle dva dana je ona krenula najstrašnije na mene, protiv mene, rekla mi je da sam ja upropastila njenu majku. Uvek ću imati gard kad je ona u pitanju, ja znam kako se funkcioniše sa Miljanom, na oprezu sam sa njom - vikala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno se vidi da me Sandra ne podnosi, sve što sam tada govorila za moju majku bilo je da bih pridobila Zolu, na sve sam bila spremna tada, te stvari nisu istinite. Ja sam tada otišla u izolaciju da vidim zašto Dalila plače, ona je odmah pobegla iz izolacije, ja nikada sa njom nisam započinjala konflikte, ona se priklanjala Rialdi. Meni je Sandra čak i simpatična - govorila je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga