AKTUELNO

Haos u emisiji!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je MC Aleks.

Zašto dopuštaš da ti Matora legne u krevet i da te celo jutro mazi i ljubi, a da ti pričaš da nećeš biti sa njom. Nije ni čudno što ti kažu da si fukara - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo jutros, ona je otišla do Dalile, posle legla kod mene, češkale me po kosi, ja sam zaspala, uspavala sam se tako. Ne vidim ništa loše - odgovorila je Aleks.
Ozbiljna si fukara. A Matora će ispasti budaletina, ona je koristi - skočila je Irma.
Ja ću se uvek voditi srcem. Srce je za mene uvek mudrije od glave - poručila je Tomićeva.
Ispadaš budala. Razočarala si me, dopustila si sebi da te Aleks koristi za rijaliti - istakla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je sedela u pidžami na travi, a Matora i ja iza nje, Matora je rekla da oseća njenu energiju, odlepila je za njom. Matora kroz leđa oseća njenu energiju, a ona se plaši - otkrila je Dalila.
Meni Aleks znači, prija mi, sad sam joj napisala da je "Moj zagrljaj", boriću se do kraja! Plašim se same sebe, sve mi se ponavlja u glavi, ima nekih stvari koje Aleks izgovori koje mi je govorila jedna osoba na početku... Imam strah - priznala je Matora.
Matora mi je rekla da ima veće emocije kad ima s*ks očima, nego da bude fizički sa Aleks - dodala je Dragojevićka.
Osećam energiju, prija mi - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je prema meni dobra, ali što se tiče odnosa sa Matorom, daje joj lažnu nadu. Vodi se Sanjinom politikom. Isto se ponavlja. Naravno da je Matoroj izazov da smuva strejt devojku, prija joj lažna nada. Da je MC Aleks poštuje, uradila bi ono što je Žana uradila. Ona mene ubeđuje da je ovo prijateljski odnos. Prijateljski odnos ne postoji ako je jedna strana zaljubljena. Zamisli da ja znam da se Mensur loži na mene, a ja da ga češkam dole... Matora je njena igračka. Ima žena koje mogu da budu sa ženama iz koristi, kao i sa muškarcima - smatra Miljana Kulić.
Onog trenutka kad mi bude smetalo, ja ću se povući - istakla je MC Aleks.
Bitno da je nama lepo. Boriću se za Aleks kao za prošlu vezu. Pomaže mi ovde, dani su mi lepši, ne znam šta boli to ljude ovde. Neću nikome da se pravdam - dodala je Matora.

Irma i Matora su nastavile da se raspravljaju žestoko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.