AKTUELNO

Nije ih uverio!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Gušiš se u lošem brakuitrpiš Dalilu koja se bukvalno iživljalava. Zašto ne ceniš više sebe, tebi bi Magdalena bila pravo osveženje - glasilo je pitanje.
Nikad pored sebe ne bih mogao da vidim drugu žensku osobou. Ja očima kojim gledam na nju nijedna osoba na svetu ne bi mogla da nadomesti ono što je ona uradila. Ne postoji ženska osoba, da je crtam, ne bi postojala. Ja volim njeno ludilo, volim što se posvađamo. ja znam da postoje muškarci koji vole svoje žene, koji vrednuju. Ja spomenem najbanalniju stvar. Ona može iz opanka u štikle, sa motike u kafić - govorio je on.
Da li ti misliš da ima emocije između Dalile i Cara ? Zbog čega imaš gard prema Dalili dva dana, ona plače dva dana. Šta ti vidiš što mi ne možemo da vidimo? - pitao je Đokić.
Prvi dan,nedelja, to je bilo ono u vezi Stanije i Sandru. Osetio sam da radim nešto loše, da će ona da bude ponižena i ljubomorna. Postao sam prazan zbog te dve, tri stvari koje sam uradio. Niti sam je pogledao, niti poljubio, Mensur mi je bio rekao da ona plače, tek tad sam joj prišao. Napravio sam joj ignor, neću da je ugušim, rekla mi je da hoće da se druži sa Matorom. Rekao sam da ću joj prići kad osetim vreme, jer je najbolje poznajem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre trpiš u sebi nego da priđeš? - pitao je Beli.
Ja čekam trenutak. Ne znaš je ti, znam je ja - rekao je on.
Malo pre je rekla da hoće da bude sama sebi lepa, devojka je sama sebi lepa kad je srćna, zači da si bila nesrećna - nastavio je Beli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga