AKTUELNO

Otvorio joj dušu!

Tokom pauze za reklame, Filip Car je pošao u šetnju sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je popričao o njegovoj situaciji sa Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, ako je tako kako je, samo vozi i budi iskren - govorila je Stanija.
Ja sam bio iskren, ali meni se sve ovo dešava jer Maja nije ušla, ja sam se dobro držao 10 dana, onda je počelo: "Kakva je Maja napolju, šta radi..." - govorio je Car.
Ako si se uvalio u ovo priču, sad je vozi - poručila mu je Dobrojevićeva.
Ja se uvek bojim da ne ispadnem budala. Bolje da sam ja gori, nego da budem žrtva - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesu te moji komentari pokolebali? - pitala je Stanija.
Kako ne... Znaš koje teorije sam imao, dobra si sa Majom, onda još dvoje, troje ljudi reklo za Janjuša, pa sam rekao da idem dalje. Inače bih je čekao... To što mi je udarila šamar, to nema veze, ona nije bila neverna - poručio je Car.
Sad nije tema Maja, imaš ovu temu. Budi iskren. Mislim da ti je izazov da skineš ovu ženu i da to možeš. Ima u tebi to što si skinuo Maju Janjušu, ti bi skinuo i Dalilu Dejanu kad bi hteo - govorila je Dobrojevićeva.
Ne mogu ja da govorim za druge. Neka Dalila kaže za sebe, ja za sebe. Možda ja to tumačim pogrešno, možda nije zaljubljenost - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da razdvojiš zaljubljenost i izazov. Jer ti kad osvojiš ideš dalje. Tebi Dalila prija, a i ti njoj - rekla je Stanija.
Ja sam hteo da razgovaram sa njom, da joj kažem da ću da lažem šta treba, ali ne može da se sakrije da me je gledala dva sata, da se gledamo na žurki, da smo indirektno pričali neke stvari. Imam osećaj da će nas razvaliti na klipovima, ne znam šta sve može da puste... Pričali smo nešto više. Ja sam magnet za probleme, zato me zagrize to burno jako, kao Maja, Mina, ja sam haos od malena... Tako sam naučio, idem na kerozin i to je to. Čim točiš dizel u mene, nije to to... Znaš šta mi je rekla, ovo što sam pričao za Maju, rekao sam da jedva čeka da ona uđe, uzeo sam lemura i kad se Dalila probudila, počela je da se smeje, zato su me i ono pitali... - govorio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.