AKTUELNO

Ne smiruje se!

Dalila Dragojević sedela je u prostoriji za pušenje sa zadrugarima i komentarisala haos koji je nastao u toku emisije "Pitanja gledalaca".

Sve doktori neki, prokomentariši i sedi. Napravila sam grešku, što sam pustila u tu priču. Niko mi nije branio, ali od toga je ispalo sve. Bane, ne možeš da kažeš da on mene ucenjuje, jer njega finansije ne zanimaju - govorila je Dalila.
Izgledalo je kao vrsta tereta na sebe i da je to bila križa savest. Pogledao sam Sandru i njoj je tako izgledalo. Neću da izađe klip, moji ste prijatelji, a da ispadne da pričam iza leđa - pričao je Čolak.
Moja je greška, ja sam videla da njega sputavam u nekim stvarima, to je mene zabolelo. Znaš koliko me boli uvo što je neko zaljubljen u mene. Ne mogu ja da izbegnem druženje jer je neko zaljubljen umene - nastavila je Dalila.
Ona je takva. Bio je period kad su nas svi mrzelii svi su pokušavali da nas spuste - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe nisu spuštali, uvek si ti bio onaj kog uzdižu. Bio je običan momak u kog sam se zaljubila, nikakva korist - odbrusila je Dalila.
Ja to kažem, non stop tebe - dodao je Dejan.
Dino mi sad prišao napolju rekao da sam lepa, Ana kaže kako sam smršala - govorila je Dalila.
I sad da odeš da se družiš sa Dinom, Dino bi se zaljubio - dodao je Dejan.
Ne znam da se snađem sa komplimentima, nisam navikla na to - objašnjavala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je izgledao kao da si se toliko zaljubila, da ne znaš koliko pričaš. Mani što je nama izgledalo, Dejan je došao u bademantilu i pitao te je l' imaš emocije - rekla je Sandra Rešić.
Pustite me da upoznam novu sebe! Ne prepoznajem se - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga