AKTUELNO

Progovorila!

U toku je radio-emisija "Amnezija", čiji su domaćini Sandra Rešić i Bane Čolak, naredni gost je Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, drago mi je što si naš gost. Postaviću ti pitanja koja su najaktuelnija. Šta misliš, da li si zaista bila kolaletarna šteta Dalile i Cara? - pitala je Rešićeva.
Istina je, samo sam šteta ispala, prali su sve ono što su oni zapravo radili. Što se tiče njega, ja sam ga zaista zgotivila, imala sam neke emocije prema njemu, a ona je očigledno gledala mene kroz sebe. Nju sam jako poštovala, njen brak, sve. Poštovala sam i njeno mišljenje iako je mlađa od mene, poveravala sam joj se, gledala me je kako plačem - rekla je Sandra.
Kako komentarišeš to što su zadrugari shvatili da ti flertuješ sa Dejanom i drugim ljudima u kući? - pitala je Sandra.
Mene Mensurovo mišljenje uopšte ne zanima. To su gluposti. Dalila je prva provodila vreme sa mojim dečkom i to je Dejan video i tad je nastao problem. Mislim da ona ima neke emocije prema njemu, samim tim što je rekla da je zbunjena. Taj njen odgovor mnogo govori. Pretila mi je sinoć da će me oterati na kapiju, ali dobro. Ja nisam neko ko želi zlo, žao mi je što se sve ovo dešava. Ali mi je drago jer se otkrila istina konačno. Jedino mi Cara nije žao, ne znam ni šta mu ovo znači - govorila je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga