AKTUELNO

Ne može sa njom tako!

Nakon podele budžeta Martine Petrović zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu. Naredna koja je komentarisala bila je Emilija Velimir:

Ja smatram da Irma nije uticala na njeno mišljenje, jer smo ona i ja pričale i ona je meni rekla šta misli o kome, i to je pokazala. Ja sam zahvalna za veliki budžet, a mojoj drugarici Aleksandri koja mi je prebacila za 100dinara, sada sam joj vratila - objasnila je Emilija.
Smatram da si morala da kažeš pojedincima šta stvarno misliš o njima. Moram da kažem da vas Car vređa jer vas je prozivao kako svima tražite hranu, sada cu videti kako ćete se vi ponašati prema ljudima koji nemaju - rekla je Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih mogla da se hvalim time koliko sam dala kome - rekla je Martina.
Ali ti si svoju podelu bazira po tome, Caru si dala jer sve deli - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam žena u najboljim godinama, a kada te vidim kako spavaš, odmaraš ja bih umrla. Jako si mlada, pošto sam stavnovnik paba, ti si ušla u te neke priče, ali mi se nije dopalo je ona pesmica koju si pevala sinoć - rekla je Tanja.
Hvala ti najlepše za ovaj budžet - rekao je Limeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila sam najmanji budžet, to sam i očekivala i eto - rekla je Mima.
Ja se divim kako si se ovde pokazala sa svojih 18 godina. To je tvoje pravo, ovde svako svoji obraz pokazuje, a to kako ko radi, je njihov obraz. Ja smatam da ovde čisti svako za sebe. Sandra kao neće da čisti zbog budžeta - rekao je Damiro.
Ja sam rekla da Viki i ja nedeljama nećemo čistiti jer vi ne čistite za sobom - rekla je Sandra.
Vaš obraz je ako živite u go*nima, ja svoje perem, j svima pomažem, a vi radite kako hoćete - rekao je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga