AKTUELNO

Drama traje!

Dejan Dragojević je shvatio da njegova supruga Dalila priča sa Filipom Carem preko pola sata, pa je otišao da ga je pozove nazad u krevet, a njoj se nije dopao način na koji ju je Dragojević pozvao. Dalila je došla do njihovog kreveta i ponovo je nastala drama. Podsetimo, Dalila je počela da sumnja u Dejanovu vernost zbog toga što je pričao sa Stanijom Dobrojević, kao i zbog toga što misli da je Sandra Čaprić bacila oko na njega, a da joj on dopušta da mu se približi. Sa druge strane, Dalila je od sinoć sve prisnija sa Carem.

Prihvati deo krivice na sebe - rekla je Dalila.
Dobro, ja jesam kriv. Ja tebi ništa ne zameram. Pet puta sam te zvao da pričamo... Ti si otišla i rešila sa njim... Ako sam ti ja dao povoda za to, onda okej... - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi dao - zamerila je Dalila.
Čime, lepotom? Jesam ja kriv što se nekome sviđam? - pitao je Dragojević.
Nemoj da radiš te stvari. Ti nikad nisi to radio... Ja sam se uvek družila sa ljudima, ti si sam rekao da nećeš ni sa kim da se družiš! I onda saznam... - zamerila je Dragojevićka.
Ja tebi ništa ne zameram, ni komentarišem. Zvao sam te sad jer sam imao potrebu da porazgovaram sa tobom - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa tobom pre toga, ti si mi rekao informaciju, otišla sam da rešim sa njim, jer si ti rekao da nećeš sad. Znači ti bežiš od nečega. Počeću i ja da bežim. Ti mene kušaš. Ja kriva nisam, kriv si ti. Za sve! - rekla je Dalila.
Hajde spavaj - poručio je Dejan.
Dobro, nisi ti ništa, evo ja sam... Neko mora, evo ja ću... Hoćemo tako funkcionisati? Što ne priznaš neke svoje stvari? Priznaj da ti se neko dopao - odgovorila je ona.
Ti praviš dramu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je potom pitala Dejana kome je dao 10 poena na izboru za Miss, pa nastavila:

Ja sad treba da te zagrlim? Ti si lud - govorila je ona.
Ja sam mislio da smo rešili ovo - odgovorio je on.
Nećemo nikad rešiti ovo. Tvoje gluposti u poređenju sa mojom (nisu ništa)... - istakla je Dalila.
Izađi tamo, izađi, pa se deri - prebacio je Dejan Dalili zbog toga što je povisila ton.

Dalila je počela da šapuće, a ceo razgovor možete preslušati u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević