AKTUELNO

Žestoko!

Nakon što je Lepi Mića komentarisao ko je najsujetnija zadruagrka, Milana Šarac Mima je ustala da mu odgovori:

Šta sam ja sve slagala, samo sam jednom slagala - rekla je Mima.
Ako neko jednom laže, laže uvek - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni koji je dobio reč bio je Sale Luks:

Meni deluje da je Deniz kao iz nekog filma. Ona nije druželjubiva, lupeta mnoge stvari, obužena je na pijaci, a da ne pominjem što ne čisti, a nije ništa ni pokazala. Sa njom se zaje*va Limeni koji treba da se reciklira. NAjveći utisak je na mene ostavio Bane Čolak. On je meni oprostio mnoge stvari,a da ne pominjemo da je pokazao i veličinu kada je Mensuru oprostio. Moram da kažem da me je moj brat Gruja oduševio. Njemu je riba pokušala da pokvari brak, a on je dokazao da nije ništa bilo. Davor Lazić isto je pokazao veličinu. Svi smo mi sujetni, ali moje viđenje je tako - rekao je Luks.
Ma ja sam tebe uvredila kada nisam htela da spavam sa tobom, pipkao si me, ali si popio korpu - dodala je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je za sujetnog naveo Miki. Ovde puno mladih ljudi pokazuju da su sujetni, ali Sale glumac nije sujetan. On se spusti na naš nivo zajebancija. Neću navoditi sujetne ljude, ali najsujetnija osobe su Irma, Marijana. Mada Marijani to i nije sujeta, ali Irmi jeste i zato je ona najsujetnija - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče. najsujetnija je Irma, ona svima mora da odgovori, ona mora da bude u svakoj priči. Ne podnosiš kritike, ne umeš da vodiš dijalog i stalno napadaš. Uvredila si mnoge ljude ovde, a ubeđena si da imaš svoje mesto u rijalitiju i to je jako drobro, ali nemaš razloga da budeš u svađi sa toliko ljudi. Najmanje sujetniji je pa tu su Tanja i Davor, Tanja je jedna zveuda - rekla je Sandra a onda ju je prekinula Irma:
Meni nije jasno koliko vi ne znate da prepoznate mimigu ili priču - dodala je Irma-
Ne pričamo o Irmi, pričam o Tanji. Ti si meni sjajna žena i bori se za svoju reč, imaš toliko toga da kažeš , ali moram da izaberem Davora - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga