AKTUELNO

Ona ga je izbacila it takta!

Aleksandar Saša Todorović imao je kratko izlaganje na današnjem glasanju, gde zadrugari biraju najsujetnijeg i najmanje sujetnog takmičara.

Viki je najmanje sujetna. Najsujetniji, Mensur je u vrhu, Marko isto... Marijana... Marijana je najsujetnija - rekao je Sale glumac, a potom je ustao Janjuš:

Foto: TV Pink Printscreen

Najsujetnija osoba je Irma, sve bi da napada, gunđa, uzdiše, kad joj neko nešto kaže, odmah skače. Ja sujetniju osobu nisam video... Ali je ipak neću izabrati, jer je jedan od kandidata za vođu. Glumac je ovde sve u pravu. Jako je sujetna. Sa kim god pričam, ona... Ipak, promeniću, Stanija je najsujetnija osoba. Za mene je Stanija nasujetnija (zbog dobacivanja). Najnesujetnija osoba za mene je Sanja. Ona nema sujetu uopšte, ali iz poštovanja ću odabrati gospodina Marka, koji je i mene, pa ću mu vratiti - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Davno je u narodu izrečena izreka: "Da komšiji crkne krava". Sujeta je utkana kod svih nas. Veća sujeta je kad nemaš m*da da kažeš ono što mislim, a pričaš govorom tela. Sujeta može da eskalira u posesivnost, ljubomoru, zavist. Iz jedne velike reke ne mogu da nastanu potoci, ali iz 20, 30 potoka može da nastane reka. Miki je pomenuo pevače, ja mislim da je najveća sujeta kod taksista, oni su za jednu vožnju spremni da ti pričaju bajke. Sujeta nije zlo, ali je najveće zlo za sebe samog. Ustaješ na levu nogu, grizeš se. Sujeta se leči u manastirima. Sve nas trese sujeta. Ovde svi beže od glavnog razloga ulaska, mi se ovde takmičimo za pobedu. Sad se ljudi bore za opstanak sami sa sobom, jer je prvi mesec. Ali pitaću vas u maju da li ćete da pominjete kuću. Sad da se otvori kapija, pola bi izašlo kući, ali u maju ne. Čist primer nečega što nije sujeta je patrijarh Pavle. On je sa osmehom na licu prilazio svakome i opraštao svakome. A to su vrlo retki primerci. Deniz je i te kako sujetna kad krene da nabraja koliko vredi njena kolekcija. Mensur, Car, Sandi... Ali mislim da je Sandi pokazao više puta sujetu. Kod muške sujete dolazi do fizičkog obračuna. Ali ja ću ovde žene da izvedem. Dalilu su prozvali, ona ima više ego i iskazuje nezadovoljstvo onoga sa čime se ne slaže. To je možda nekultura saslušanja. Neću ni Irmu, ona skače kao oparena, galamdžija. Najsujetina je Marijana Zonjić, koja ne želi da se složi sa stvarima, a najviše je boli kad joj pomeneš ono čime se bavi. Nije pokazala veličinu tu. Mima je isto sujetna. A sve su sujetne jedna na drugu. Kada Stanija pokloni kostim Neni, onda niko neće da kaže da Neni taj kostim dobro stoji, da je pokazala da je dobra, nego je prozivaju da je to Stanijin kostim. Ženska sujeta je sitnija. Ali za mene je ipak Deniz pokazala sujetu više puta u više stvari - istakao je Mića, koji je za najmanje sujetnu osobu odabrao Davora Lazića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.