AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U toku je glasanje za najsujetnijeg takmičara, kao i najnesujetnijeg takmičara. Naredna takmičarka koja je glasala je Marijana Zonjić.

Ja smatram da većina nas ima dozu sujete, sem Tanje i Eme. Neko koga bih izdvojila je Irma. Ona ne može da prihvati kritiku, odmah skače i napadne te. Za najmanje sujetnu bih odabrala Tanju - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih izdvojio mlađe. Prvenstveno je to Marko, a osoba koja ima najmanju dozu sugestije, ko će prihvati sve što mu kažete je naš drugar Davor - istakao je Mihić.
I ja ću reći da je to Marko. On uvek ustane, mora da prokomentariše. Ja ga volim, cenim i poštujem - krenuo je Đole Kralj.
Samo mi daj mašinicu, pa mogu da budem sujetan - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Za najmanje sujetnu ću odabrati Martinu. Kroz jedno uvo joj uđe, kroz drugo izađe. Ok je osobica - zaključio je Đole Kralj.
I ja sam se lomila između Marka i Mensura, ali pošto su svi Marka, ja ću Mensura. Najmanje sujetna je Tanja - dodala je Ana Spasojević.
Za mene je to Deniz, ne može kritiku da istrpi, odmah krene da skače, da galami. Ne može ništa da joj se kaže, odmah napada. Ja joj kažem za kuhinju nešto, napada. Ne može ništa da primi kako treba. Najmanje sujetna je Tanja - smatra Dino Dizdarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je sujeta kad neko dobije kritiku, pa odmah krene da kuva, skače. Ne znam kako ste svi zaboravili Sandija. Nisam video nijednom da je primio kritiku, a nije skočio. Što se najnesujetnijeg tiče, mislim da je to Zverka - rekao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da se baziram na stare učesnike. Natprosečno sujetne osobe su Dalila, Mića, tu je i Sandi od novih. Dejan Dragojević takođe. To je to što se mene tiče. Oni smatraju da se, evo, Dalila, da se bez nje ne može, da je najbitnija, najlepša... Dejan manje to pokazuje, a Dalila u ekstremu. Najmanje sujetna neka bude Tanja - poručio je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.