AKTUELNO

Ovako su glasali!

Zadrugari trenutno biraju najsujetnijeg zadrugara i zadrugarku, kao i najmanje sujetnog takmičara. Prvi je glasao Miki Đuričić, a potom Bane Đokić, pa Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja priznajem za sebe da sam sujetan, ko hoće neka me izglasa. Muškarci su sujetni na jedan način, ima dosta sujete. Bora je šampion sveta u sujeti. Car je jako sujetan, čak je strašniji od Mensura. Neće ni baća (Marko) da prihvati kritiku. Sujetni su i pevači, to su g*vnari teški... Sećam se da je bila priča da Rešićka napada Nadeždu jer bolje peva. Ali neću o tome. Car je najsujetniji. Družim se sa njim, znam kako reaguje. Razmišlja od toga sa kim se zabavlja, to toga šta će ko da mu kaže. Pustiće mene jer se družimo, ali on gori dok mu neko priča nešto o njemu. Najmanje sujetna je Ema - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, najsujetnija je moja drugarica Irma, jer misli da će Dalila da me odvuče u svoj "klan". Nema potrebe da misliš o tome Irma, ja te volim, volim i Dalilu. Nikad neću zaboraviti kad mi je izašla u susret. Najmanje sujetna osoba je Tanja - dodao je Bane Đokić.
Slažem se sa Mikijem, ima dosta sujetnih takmičara, pre sam bio i ja, ali sam prevazišao to vremenom od "Zadruge 1", ali imam tu dozu, naročito kad mi se udara na radio... Kad već moram da izaberem, Sale glumac. Najmanje sujetna je Tanja, ona je jedina ovde prava zvezda, ima karijeru iza sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.