AKTUELNO

Opa!

U toku su nominacije. Zadrugari biraju između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Naredni koji nominuje je Mateja Matijević:

Ja ne znam šta da kažem, podeljena su mišljenja za ovaj par, ja ih podržavam, takođe ne bih komentarisao da li je pravi odnos, ili gluma, a to e nas ne tiče. Mensur je zaljubljive prirode, i vidi se da se on detinjasto ponaša kada se zaljubi u neu devojku. Milica je drugačija osoba ali mu odgovara. Mensura kopka to koja devojka se vodi kući, mislim da se on vezao, ali ga nešto u dubini duše kopka. Moji lični odnosi su okej. Sa Milicom nisam u kontaktu, dok on i ja nemamo ni jedan porblem, i zbog toga šaljem Milicu - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je jedna devojčica, a da li je pojurila u ovaj odnos, ali to je na njoj. Ne osuđujmem ja njihov odnos, a vidim da su oni okej, i prslatki su. Mensur je meni malo drugačiji nego pre ulaska, tada mi je bio zanimljiv i sada je. Nominujem Mensura - rekla je Anđela-

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da bi Milica bila drugačija osoba da nije sa Mensurom, sa druge strane smatram da bi Mensur prvi osuđivao da se ne radi o njima. Šaljem Milicu - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovoDetaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga