AKTUELNO

Opšta pometnja!

Ivana Šopić okupila je zadrugare, a prvi klip za danas prikazao je razgovor Marijane Zonjić i Marka Janjuševića Janjuša, tokom kog ju je nazvao "Maja":

Ne znam kako se svakom muškarcu to desi, Mensuru, Mateji, sad Janjušu - rekla je Anđela.
Možda Janjuš to ne želi, ali mu je to u glavi, Maja je ostavila dubok trag u njemu, ne znam da li je to stvar neke navike ili emocija, ali to će trajati, Janjuš ne može zaboraviti Maju, ali mora da bude iskren - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste tako, kad Anđela čuje da je Mateja nazove "Tara", njoj će to ostati urezano, ja sam ponavljao Sanjino ime u glavi, pa sam Sandru nazvao tako, to je lapsus - govorio je Marko.
Anđela nije imala ovde tu vezi, mi smo ovde sve proživeli, to je neki fleš, zato sam ja izgovorio, Matoroj se isto dogodilo, Mensuru takođe, sad Janjušu, ovde prostor utiče, ja kažem da ne volim Taru! - pravdao se Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušao sam izlaganja, sve kad sabereš, ima logike. Ja nisam u vezi kao što je Mensur i kao što je Mateja bio. Ne mogu Marijanu da zovem Marijana, zvao sam je i Marija, tako mi je tada izletelo, namerno nisam to uradio, zašto sam je nazvao, ja to ne mogu da kažem, da li podsvest, jer sam tu sedeo sa tom devojkom... ne znam - bio je iskren Janjuš.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga