AKTUELNO

Haos na početku emisije!

Naredni klip prikazao je raspravu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, tokom koje mu je ona odbrusila i nazvala ga "retardom", a on joj je poručio da je previše poletela i da ne može tako da razgovara sa njim:

Slušam kako se Mensur iznenađuje što mu je Milica ovako odbrusila, a mi smo mu govorili da je ne oblikuje - rekla je Sandra Rešić.
Mensur je stao kod vrata i pitao je l' ima neko mleko, ja kažem imam i on sa mnom u kući i kaže on Milici daj mi čašu da ti sipam mleko i ona je njega u tom trenutku prozvala i ishisterisala. I on njoj rekao idi sada ti po mleko, ja sam mu sipala i kasnije vidim njega kako prosipa kafu. Ja ga pitam šta je bilo, on kaže da se naljutio što ga nazvala retardom. Ja mislim da je on nju hteo da iskleše, ali to ne može za dve nedelje. On je nju trebao da pusti, a ne da joj kvoca non stop za stolom i ovako. Ima ona šta da kaže, zna ona da kaže sve lepo, nije ni malo ćutljiva. Mensurova greška je što je hteo da on nju prikaže da je dete, a ni malo nije - rekla je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada navikneš devojku da je stalno u redu i kada prvi put kažeš ne, onda je problem. Milica je mlada, Mensurove kritike su na mestu, ali ona je mlada i ne voli okove. Ona je kao u nekom grču sa tobom. Danas je donela duks, a ti je odmah napao. Moraš biti malo tolerantniji, ženu koju kontrolišeš, kada se otme ode ona. Pusti ti nju, da se ponaša kako hoće, pa ćeš da vidiš kakva je ona. Pritom kada nekoga voliš ništa ti ne smeta. Mensur nije u pravu svaki put ali on misli da jeste pa je zbog toga sputava - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratio sam situaciju, Miki je pola toga rekao, što se tiče njega, on je za mene rekao da ne znam šta želim i tako. On od početka pokazuje autoritet, ona ispada kao žena od Sultana. Ženama to bude interesantno na početku, ali posle nekoga vremena to postane patnja. Ja sam za dva dana u karantinu video da je ona druga osoba, on nije imao šansu da nju upozna kakva je. Tako kako se ti ponašaš, ni jedna tako ne voli. Ti se postavljaš kao da je ona seksualni objekat. I ako se obuče kratko nije problem, neka izađe malo samo. Ona će da pukne po šavovima. Mala ima i vatru i stav, Ima ona kao i Mina energije, ali Mensur greši, nismo u osamnaestom veku - rekao je Marko Osmakčić.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: M. I.

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Zadruga