AKTUELNO

Ne smiruju se!

Nakon snimka na kojem Marko Osmakčić ogovara Sanju Grujić , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Dalile Dragojević:

Što se tiče ove teme, ja sam pričala sa Stanijom, Markom i Sandrom. Ja imam skroz drugačiju teoriju. Mene je zanimalo Sandrino mišljenje, ja nju i cenim i volim je, ona mi se izdvaja od svih ljudi. Smatram da se Staniji dopada Marko, i da bi ona bila sa njim, ali i smatram da je ovaj Marko iskorišćen kao produkt, da bi se ona opravdala na način na koji se nameće svima - pričala je Dalila kada ju je Stanija prekinula:
JA sam mozak ove operacije, vi to ne shvatate. Mene narod voli, a vi ste nebitni - vikala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sve vreme govorila kako ljudima bode oči i da je ljudi komentarišu. Ona želi da napravi da je Marko njen produkt, a ja sam mu rekla da se on meni od prvog dana odvojio od drugih ljudi, on i Viki - govorila je Dalila.
Meni nije jasno što si ti toliko ljubomorna na mene. Ja sam za vas institucija, vi ne možete da preživite da me ne komentarišete - dobacila je Stanija.
Ovo je tvoja nemoć, ti si sada skočila kao da se braniš - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe ribo pucaju kompleksi, nije mi jasno što tebe boli moje prijateljstvo sa Markom. Naše prijateljstvo je intrigantnije od tvoje veze - sve vreme je pričala Stanija.
Ti meni ne daš da kažem bilo šta. Ti sve vreme sebe veličaš. Ona je rekla da ona bode oči jer sedi na garnituri, a to nije realno - rekla je Dalila.
Vi ste svi ljubomorni na nju - vikala je Irma.
Stanija jeste institucija po pitanju rijalitija, ona je sama napravila svoje ime - dodao je Miki.
Tebi je rijaliti sprdnja, ti sve prozivaš - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga