AKTUELNO

Stavili karte na sto!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Kad ćeš vratiti Stefanu milo za drago? - glasilo je pitanje.
Ovaj sinoć sa mnom posle rasprave nije progovorio reč - rekla je ona.
A je l' si ti progovorila sa mnom? - pitao je Stefan.
Jesam, jutros. Rekla sam ti: "Dobro jutro, žrtvo" - odgovorila je ona kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako njeno obraćanje njemu ima neku posebnu dozu. Poenta priče da bilo koje tema kad su u pitanju Stefan i ti, imaš neki poseban žar. Ono što vidim konkretno po tvojim pokretima, ispoljevaš nezadovoljstvo. Kako ti i radiš i kako se ponašaš, da li si bila zaljubljena i da li si i dalje. Juče sma posmatra facu tvog muža, nije mu nimalo drago kad ti pričaš sa Stefanom, a tek mu neće biti drago ako Stefan odluči da umrsi prste. Oni se ne raspravljaju, ko se svađa taj se voli - govorio je Mihić.
Ovo je njegov test da izvuče reakciju, izmisli nešto novo. Poštujem tvoj govor i inteligneciji, nemoj da se igraš, možda smo tu negde što se tiče inteligencije - dodao je Karić.
Možda, pazi možda - rekao je Mihić.
Bockamo se, nema mržnje. Meni je smešno kad ona hoće mene da upali - objašnjavao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Stefana, ja sam sa njim vodila poduži razgovor, napolju, sinoć. On je spomenuo neke banalne glupoisti, na koje ja nisam mislila. Rekao je da sam ja skandirala kad je bilo pitanje za neku Katarinu. Završila sam razgovor na najnomrlaniji način, kad je došla emisija promenio je priču. Smatram da ima pomešana mišljenja u glavi ili se ne seća. Uvek bih volela da imam sa njim super odnos. Njemu očigledno u ovom odnosu odgovara da bude žrtva. Voliš sindrom žrtve - govorila je Dalila.
Rekla sam joj pre ulaska u rijaliti da se ne ustručava - započeo je Dejan.
Ti si rekla da voliš da se družiš sa ljudima, ali ti Dejan ne da - ubacila se Irma i prekinula Dragojevića.
Kad budem osetio da sam ugrožen komentarisaću, kao što sam i u trećoj sezoni. Ja sad ovde ne vidim ništa. Ja sam sa Belim imao ozbiljniji konfilkt, ona je sa njim okej. Poenta je da je ja ne ograničavam. Ona je za sebe, ja sam za sebe, mi smo u braku - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga