AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi zadrugarima postavio pitanja koja ste vi tražili.

Milan je sledeće pitanje postavio Anđelu:

Mensur ti je prvi savetovao da pružiš šansu Mateji i savetovao te, a sada Mateji braniš da da jabuku Mensuru - pročitao je pitanje Milan.
Mi imamo okej komunikaciju. Nije to istina, mi smo imali konflikt za stolom i to je to. A što se tiče jabuka, uzeli smo dve i nismo imali - rekla je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njene stvari su bile pretrpane njenih stvarima i nisam mogao da sklanjam. Ja sam njima dao sutradan jabuke kada sam ih našao. Da je neko gladan, uvek ću da dam i da pružim. Ona kaže da je Magdalena dala, a ja sam ih našao tamo - ispričao je Mateja Matijević.
Mi i kada smo u lošim odnosima, nemam loše mišljenje u vezi vas. Ja sam ti rekao nemoj da se ljutiš, ispalo je neprijatno - rekao je Mensur Ajdarpašić, pa nastavio da komentariše Anđelu.
Ti si bila arogantnija od mene pre zadruge kada smo vadili lekarski, i kada si ušla tako si se ponašala. Ostavila si utisak devojke kojoj ne možeš prići tako lako. Ona je iz Primorja, nadobudna je. Mislim da je podvodljiva - ispričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde svaki dan sama i tako će biti, svi me pitaju zašto sam sama, ali ja tako hoću - rekla je Anđela.

Mensur se dotakao situacije kada su Anđela i Fran Pujas bili bliski, pa je napao da je u toj situaciji bila slobodna i drugačija nego sada.

Ona se ponaša normalno i više nego normalno. Ne možemo da osuđujemo nekoga na osnovu onoga što smo o njemu čuli - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N. V.

#Zadrugari