AKTUELNO

Surova!

U toku je emisija Biranje potrčka, a odmah nakon toga sledi Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je ispitivao zadrugare koliko su zadovoljni podelom budžeta.

Jel nekome zasmetalo što je dobio mali ili srednji budžet? - pitao je Milan.
Mislim da je Ante kao pušač trebao da se solidariše. Davao je sa nekima veliki budžet a nije progovorio sa njima. Meni je dao hiljadu dinara, šta da radim ja sa tim? - pitala je Sanja.
Sporečkali smo se na početku, ne paše mi jednostavno. Konstantno me poklapa, kad nešto kažem ona samo kontrira i to mi smeta - naveo je Ante.
Omiljena mi je pesma bila Ante, posle ovih hiljadu dinara je nikada više neću saslušati. On je meni čak drag i kažem da je jedan od vaspitanijih ovde, ne znam zašto mu smetam. Primetila sam da svako ko ima dobru komunikacuju sa Milicom ili Mensurom je dobio mali budžet - izjavila je Sanja.
Luks je meni ikona i takvi ljudi su za šou, ja to volim da nagradim. Isto i za Irmu važi - dodao je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je on stvarno drag, nisam znao da je kuvar, a krofne su izgledale kao smokve. Delio je velike budžete kao da je sa svima dobar, sačuvaj bože. Ja ga sa Mikijem nikada u životu nisam video. Ni sa Čolakom ne sedi ni sa Mićom. Ja sam dobio srednji, iznenadio me je mali budžet za Belog, a oni su non stop zajedno - naveo je Janjuš.
Krivo mi je što ga napadaju a mnogi ne bi bolje. On je takav kakav je, zašto ne bi mogao da ide linijom manjeg otpora. Mogao je da izvređa sve i da odradi bolje taktički, ali nije, uradio je iskreno i spontano. Momak nije pravio taktiku - ubacio se Dejan.
Njemu su mali budžeti Mensur i Milica i to je fiskirano bilo, mislim da je trebao nekom drugom da da veliki budžet - rekao je Janjuš.
Uvek mi daju cigare Car ili Janjuš, Miki, zato su to veću budžeti - naveo je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

Martina, rekla si da te je dovezao Miličin dečko na ulazak u Zadrugu - ubacio se Milan.
Nisam nisam, niste dobro razumeli - rekla je Martina.
Rekla si pred ulazak, Viki je došla kod mene i pitala me je gde je mala Milica, hoću da kažem da je dečko pozdravio i da treba da ga spominjemo da bi on ušao u Zadrugu - navela je Mima.
Ja nisam došao da zarađujem tuđe honorare - skočio je Mensur.
Meni je ispričala, da je to neki dečko koji je nazovi skaut za devojke, a da je on navodno njen bivši dečko. Što se tiče današnje podele, ja sam dobila hiljadu diniara. Mi nemamo komunikaciju tako da mi je okej, mada nema ni sa drugima, niti govori niti tromori. Znam samo da je imao konfikt sa njima, ali iskreno ne znam da li priča sa bilo kim. Mislim da nema realne razloge i da je davao kako stigne - rekla je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga