AKTUELNO

Nastavila da ga provocira!

Stefan Mihić je nakon haosa koji je napravio seo da razgovara sa Miom Jovanović. Naime, on ne može da se smiri nakon što mu je Olga Margetić pocepala motivacioni govor koji je spremio za zadrgare:

Da li smo tu da jedno drugog da smirimo? - pitala je Mia.
Ti mene nikad ne smiruješ - zamerio je Stefan.
Kad si agresivan - prebacila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam agresivan. Zašto imaš potrebu da te manipuliše jedna k*rvetina od Olge - govorio je Mihić
Ti ovde igraš rijaliti, a ne ja. Ja sam odrastao u Beogradu, meni se ljudi sada smeju posle svega. Ja ne želim da me ovakvog gleda otac, gledaju prijatelji. Što me lažeš? - upitao je Mihić
Pa pitaj me šta želiš? - rekla je Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da te pitam, ja tebi nisam kao drugi, tebi su svi bolji od mene. Govoriš mi da sam psihički bolesnik, i pričaš svašta o meni - dodao ej Stefan.
Pa ti onda slušaj druge, a ne mene - rekla je Mia.
Ti meni ništa ne govori, šta hoćeš ti od mene. Je l' hoćeš da budeš sa mnom? - upitao je Mihić.
Želim, ali moraš nešto da promeniš. Ja želim da promeniš jednu stvar, ja se tebe plašim - rekla je Mia.
Mene niko ne može da laže, a ništa ti nisam rekao kada si mi vređala porodicu, ko si ti da me lažeš - nastavio je Mihić po svom.
Ja ne razumem šta ti hoćeš od mene više, objasni mi. Ti ovo ne bi mogla da radiš ni sa kim, na primer sa DInom. Jesam li ja pe*er? Ja nikada ne bih mogao da povredim devojku, ja sam bre opasan, mene mangupi poštuju. Ti sebi želiš zlo. Mene ti vređaš sa svojim drugaricama, zapušio sam im ja usta danas - nastavio je Stefan.
Gde si spavala sinoć? Rekla si Krletu da ćeš spavati sa mnom? Šta sam ti ja uradio da nećeš da spavaš sa mnom - upitao je Stefan.
Rekla sam ti, hoću da imam svoj krevet, neću stalno da se premeštam - rekla je Mia i ustala i otišla kada je Stefan nastavio da joj popuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga