AKTUELNO

Evo šta je poručila!

Dok je predstavnik sedme sile pričao o odnosu Sanje Grujić, Marka Osmakčića i Stanije Dobrojević, Viktorija Mitrović je počela da dobacuje.

Viki, nešto si prokomentarisala - podigao je novinar Viktoriju Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisala sam da možda Sanja prosto neće da se odvoji od Janjuša, interesantno joj je da se meša u tuđe odnose. To što mi igramo sa Markom, dok se ne ozvaniči veza, sve je slobodna teritorija. Dok ne ozvaniče vezu, za mene su svi slobodni! I ona ide stalno kod Janjuša, možda je i ona na dve stolice - rekla je Viki.
Daleko od toga, stvarno... Naravno da ne, sa Janjušem mi je lepo da se družim, nikakve simpatije ne postoje. Gledam ga kao prijatelja, ne želim nikome da rasturim vezu, niti to ima veze sa Markom i sa mnom - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je povredilo što je Marko rekao da je Marijana najlepša u kući? - pitao je novinar.
To su sve bili sitne kapi koje su se ulivale u čašu - priznala je Sanja.
Kad je bila ta tema, to je bio u inat jer je Sanja otišla veče pre kod Janjuša - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U koga si ti zapravo zaljubljen na kraju? - pitao ga je novinar.
Staniju ću staviti sa strane, suvišno je to komentarisati, Stanija je vrh piramide. Stavimo Staniju sa strane, Sanja mi je u vrhu, Marijana mi nije ružna cura, kad je bila svađa sa Sanjom, rekao sam da je Marijana najlepša da bih joj vratio - priznao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar je podigao i Dalilu Dragojević da da svoj sud.

Ja mislim da Staniji Marko prija i ona to dokazuje time što provodi vreme sa njim. Smatram da se njemu Stanija dopada, ali je ona postavila taj gard i neće dozvoliti da joj se neko približi jer je kao, tj. jer je u vezi. Ali svakoj ženi prija udvaranje - rekla je Dalila.
On se meni ne udvara, samo je rekao lepe reči evo večeras - ubacila se Stanija.
Što se tiče odnosa sa Sanjom, ja sam sinoć pričala sa Markom i Stanijom, on je rekao da čeka neke ulaske. Mi ne znamo ko će da uđe i kad će da uđe. On mi je rekao da je ispipao teren prvih pet dana i da mu nijedna odgovara za vezu. Kad sam ga pitala za Sanju, rekao je da je slatka i lepa, ali da ima nečeg što fali. Ja definitivno mislim da bi on bio sa Stanijom, a ne može ni Stanija da kaže da joj se on ne dopada. Negde u dubini joj odgovara na neki način. Meni je Marko postao okej kad je krenuo da se druži sa Stanijom, smirio je malo živce, jako je iskren. Novi učesnici su generalno iskreniji nego stari je ne znaju gde ulaze, videćemo šta će se dešavati, za sad je okej - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.