AKTUELNO

Priznao sve!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Nakon pauze, novinar je sledeće pitanje postavio Marku Osmakčiću:

Zaljubljen si ti jedan dečko - rekao je novinar, pa je Marko nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam potcenio situaciju, pa sam se iz nekog inata počeo distancirati. Ja mislim da se zna da je Sanja u pitanju. Meni je Stanija jako dobra prijateljica, top mi je i ima dečka, ne bih da kvarim to - rekao je on.
Koje to kvalitete ona ima, pa ni jedna nije zaslužila takav tretman kao ona?
Ona je nama tamo u dijaspori bila ikona, znam je od kako sam bio klinac. Jedan moj drugar imao je poster njen, a kad je čovek upozna sazna koliko je kul i koliko je opuštena. Meni je bilo nemoguće da je ona takva i iskrena osoba. Ja sam sa njom već neke teme prodiskutovao, jako mi godi. Ja mislim da sam jedno vreme i ja imao njen poster - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si tada hteo da joj pišeš pa nisi imao hrabrosti, pa si išao negde da je upoznaš? - pitao je novinar, na šta je Marko imao da kaže:
Pričamo o periodu kad sam ja imao 14 godina. Kad sam postao momak, provodio sam sa devojkama vreme pa sam i zaboravio na to vremenom, ali uvek kad se pomene bilo je strahopoštovanje - rekao je on.
Šta ti se kod nje najviše dopada? - upitao je predstavnik sedme sile Osmakčića, na šta je on odgovorio:
Kod nje mi se najviše sviđa osmeh i telo svakako, o tome nemamo šta da pričamo. Ružno je da kažem da buljim, ali pogledam uvek u nju. Stanija ima zelene oči, što je brutalno. Kod nje je telo na mestu - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega sputavaš sebe ako ti se ona toliko već sviđa? - upitao je novinar Marka, na šta je on odgovorio:
Kad kažem da je top, ona stvarno to jeste. Ja sam uspeo da neku barijeru da stavim, da koliko mi se god sviđala, ipak ne bih išao korak dalje iz poštovanja. Sasvim sam okej sa tim, ja to cenim i poštujem. Kada bi mi dala neki znak, mogu da kažem da mi ona nikad nije dala nikakav signal da uopšte pokušam nešto. Hipotetički, da popijemo i da ne poštuje svoju vezu, ne bih mogao da joj odolim. Volim ja sa njom iz ćoška da komentarišem sa njom, ali mi je sve to intresantno i mogu se sa njom totalno opustiti i biti ja. Ja preko dana ne provodim nešto ekstremno puno vremena sa njom, pa ne moram joj visiti za vratom. Uvek treba da postoji balans u svemu - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Marko Osmakčić

#Sanja Grujić

#Stanija Dobrojević