AKTUELNO

Au!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. U toku razgovora sa Filipom Carem i Sandrom Čaprić, novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Irmu Sejranić i postavio joj pitanje:

Zbog čega tebe javno ponižava Car? Zbog čega ti nisi devojak za njegovu kuću? - glasilo je Darkovo pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zna zbog čega neko može da osuđuje ne poznavajući ga. Ja sve kažem transparentno. Ne može mi niko reći da nakon one naše svađe, da nije sličnih osobina kao Maja, koja je temperamentnija. Možda sam istetovirana, ali i tekako znam šta pričam. Ja ne volim kad se neko lažno predstavlja. Prema tome, ja sve što kažem ja stojim ispred toga - rekla je Irma.
Ja sam njoj rekao u izolaciji da ne da da je Irma isprovocira da se potuku, ali ne treba da sedi kao mutava plovka - rekao je Car.
Kad sam joj juče postavila pitanje, ona je pogrešno reagovala. Jel sam je ja uvredila? - upitala ga je Irma, na šta je on potvrdio da je nije uvredila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu Darko da se kladim da pola njih misle kao ja, ali ćute. Mene je tvoj Car umešao u sve ovo. Ti si počela da plačeš kad se bira između tebe i Maje. Istina je, mene je Car uvukao u ovu temu. Meni ne može niko reći da ne mogu da vratim nakon uvreda. Činjenica je da je njen ego povređen. Ona se predstavljala daleko boljom od Maje. Nisam ja kriva što je tvoj Car mene muvao u par navrata. Možeš se smejati do sutra - rekla je Irma.
Irma jel se njih dvoje sada sprdaju sa tobom? - pitao je Darko, na šta je Car odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

I ćorava koka neko zrno ubode, ubode Irma nekada. Roknuće ti fiskalna kasa. Irma se raširila na mnogo horizonta i tema - rekao je Filip.
Ti si mene prva uvredila, nemoj da lažeš. Molim te nemoj to da radiš. Nemoj da mi upadaš u reč i kad pogrešim ja se izvinim. Mnogo si ti ljubomorna, ma jok nije. Ja sam rekla da bi svako voleo da izgleda lepo. Operisala sam se ja mnogo, ali sam mnogima pomogla da dobije kadar. Pa to je istina sestro, pa ne bi bila zanimljiva da nema ovog trio fantastika ovde - rekla je Irma.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.