AKTUELNO

Zadrugari biraju!

U toku je sastanak u Beloj kući. Ukućani biraju ko je najuobraženiji zadrugar i zadrugarka.

Sandra Rešić je ustala da prokomentariše današnju temu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi se sviđa Markova svađa, ovo moram prvo da kažem. Lepi Mića da nije ustao ja bih rekla sve što i on. Jedan od prvih koji je uobražen je Mensur. Tu su i Mensur i Car, sve to graniči sa bezobrazlukom, ali ipak ću izabrati Mensura. Ko ima malo mozga da shvati kada su oni ironični i iritantni oni su top za rijaliti, ali ako malo obratiš pažnju shvatićete da je to malo ponašanje koje nema pokrića. Mislim da si mnogo bolji čovek nego što se pretstavljaš. Što se tiče žena, ima ih dosta, to su Andjela i Subotićka, ja njih ne poznajem, neko ko ne zna da ga znam iz spoljnog sveta je Marijana Zonjić, drago mi je što si se promenila i drago mi je da si takva. Neću ti reći da si folirant ovde ali mislim da se ne slaže ono ponašanje od pre i sada. Moram da prokomentarišem i za Andjelu, imali smo i prošle godine devojku koju smo veličali a onda je ispala katastrofa. Probaj da to shvatiš kao deo ličnosti, to je život. Ja sam prošle godine bila novajlija ali malo sagledaj stvari, moraš biti kolegijalna, nastavi da budeš ono što jesi - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se slažem sa tobom, ali ja sam i napolju zatvorena osoba i to je to - odgovorila je Anđela Đuričić.
Meni su Mensur i Car isti, ali ajde Car jer ne poštuje emisije, a što se tiće žena to je Anđela jer je nadmena - Sandra Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensura biram mislim da je arogantan i iritantan. Anđela ima gard, nismo progovorili dve tri reči - rekao je Ante Baždarević.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Zadrugari