AKTUELNO

Pogodile su ga Sandrine reči!

U toku su Nominacije sa Milanom Miloševićem, Filip Car i Sandra Čaprić će se ove večeri naći oči u oči sa svim ukućanima, a gledaoci će  saznati šta zadrugari stvarno misle o novopečenom ljubavnom paru.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je prozvao Sandru Rešić da saopšti svoju odluku.

Kako da se ne vratim na prethodnu sezonu. Mislila sam daje stasao bar psihički, bar da je malo stabilniji. Prvi put kad smo ga pritisli i pitali za vezu sa Majom, shvatila sam da od toga nema ništa. Muka mi je od toga da se kao neko čeka da uđe, alo ljudi živite svoj život. Volela bih da niko ne uđe u inat svima. On sve kreira po Maji, ona će ući, ovaj je spavao sa njom, ovaj je voli, ovaj je ne voli. Te misli mu ne daju da radi bilo šta, on bude super sa Sandrom, a onda kad vidi da kamera zumira onda ja volim lemura. Meni se od toga povraća, ti da si voleo Maju ne bi ti ni Naomi Kembel narušila odnos. To što ti ne piješ nije promena, već samo čuvanje jer misliš da će ući Maja - navela je Rešićeva.
Ja više volim kritiku nego pohvalu. Ja samo kažem, nisam ravnodušan prema Maji, onoliko koliko sam bio sa njom ja sam bio najispravniji ikada. Bio sam gad ali sa njom sam bio bolji - ubacio se Car.
Znaš i sam ko god da je ovde, a ne Sandra Čaprić, može da bude problema jer si povodljiv. Nemoj da se lažemo, ne možemo reći da je Filip Car doživeo prosvetljenje. Ne možemo da ga hvalimo jer trenutno ne pije alkohol, tvoja srž se nije promenila. Znaš da maženje i pažnja je ovde veza - nastavila je Sandra.
Bio bi još gori da nisam rekao sve kako jeste. Da budem super sa Sandrom, a nisam ravnodušan prema Maji, pa onda ona uđe i upre prstom u mene. Ja se borim sam sa sobom - rekao je Car.
Nisi ti prestao da piješ jer ti se ne pije alkohol, nemoj da se lažemo bre - vikala je Sandra.
Kupiću deset piva sad, baš da vidimo kako ću da se nosim sa situacijom. Ja ove ljude nisam dovoljno upoznao pa zato i nemam razlog da pravim s*anja -
Izvini, ako on ne pije jer zna da je loš, to je dobro! Ne znam što mu sad to prebacuješ! Ako je svestan šta ne valja i to nešto ne radi to je za pohvalu! - dobacio je Miki.
Za mene je pohvalno to što radiš, nema potrebe da vičeš. Ja sam samo rekla da sumnjam koliko će to da traje. Više sam ja za tebe sad nego prošle godine - dodala je Sandra.
Moram reći, ja sam malo loše i prezentovao vezu sa Majom. Imali smo lepih trenutaka zaista, išli smo u bioskop, u retorane, upoznala je moje roditelje. Sestra je ostala nedorečena, majka nije bila za to, a otac nikada nije hteo da se meša - izneo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam ti samo da moraš da budeš fer, pa makar ne ušla nikada, moraš da budeš okej. Ne mogu ja da te vučem za rukav, ti ćeš sam odlučiti šta i kako. Možda ova vaša priča je takva kakva jeste je zbog toga što mu je Maja u glavi, a možda i nije. On je duže bio sa Minom, evo ne znam. Bio je i sa Sanjom i sa Aleks. Rešio je da ne baca akcenat na Minu, kao da hoće da anulira taj odnos. Niko to ne spominje a ni on sam. Ne želim da ga vraćam na to - rekla je Sandra.
Živa istina, ludački sam bio zaljubljen, ali sam je jako potisanuo, valjda zato što je bilo to ludački. A priznao bih veruj mi, kao i za Maju, rekao bih ništa nije dobro ali eto volim je - dobacio je Filip.
Mislim da još još uvek ostavlja prostora za nekoga, jer se recimo nikada u kameru nije njoj obratio. Što se tiče Sandre mislila sam da je mnogo stabilnija i da zna šta hoće. Previše mi je nešto od prestabilne do emotivno labilne. Nju sam gledala kao sebe, sad je nešto tako plačljiva - govorila je Rešićeva.
Možda kada budu definisali odnos, možda se to promeni - dodao je voditelj.
Moguće, tačno se vidi da su joj pomešana osećanja. Nikako ne bih mogla da pošaljem Filipa sa kim sam živela deset meseci, Sandra izvini, tebe šaljem u izolaciju,. ništa lično - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.