AKTUELNO

Podrška za novu ljubav!

U toku su Nominacije sa Milanom Miloševićem. Filip Car i Sandra Čaprić će se ove večeri naći oči u oči sa svim ukućanima, a gledaoci će saznati šta zadrugari stvarno misle o novopečenom ljubavnom paru.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je podigao Aleksandru Kostadinović da kaže svoju odluku.

Ja Cara ne poznajem, tek ovde sam ga poznala kao i Sandru, ali sam više komunicirala sa njom. Ona me je tešila, savetovala, podiže. Ne bih mnogo komentarisala njihovu situaciju. Mislim da ih je obe zavlačio malo. Sandra je neko ko je stabilan, zna šta hoće, a i zna šta neće. U ovom slučaju ne želi da bude druga, što Filipu ne odgovara. Žao mi je i Maje, ali nju ne poznajem, pa sam na strani Sandre. Ovo sve ona ne zaslužuje, on valjda zna zašto sve radi. Ona je bila prve nedelje bila pozitivna, pevala a sada je dosta nervoznija i napetija, smatram da malo treba da se opusti i drži do sebe, neka ne dopusti da je ni jedan Filip Car ne ponižava. Sandru ću ostaviti, da se druži sa nama, a neka Filip malo razmisli - navela je Kostadinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je dao reč Mikiju Đuričiću.

Biću brutalan. Sandra je težak folirant kao i Car. Njegove laže nam ne škode, pa je to okej. Meni nedostaje da se Car udara u glavu, da lupa da lomi. Dobru stvar je rekao, ne može niko da me nasmeje kao on. Mislim da je divan čovek za vezu, njeni roditelji su sigurno presrećni. Sandra je baš lepo izabrala, čoveka koji se lupa u glavu. On ima problem sa alkoholom i kockom, mora da zna šta je čeka. Ako je prava žena uz tebe sve se zaboravi, evo ja tiket nisam odigrao od kad sam se oženio. On pravi greške sebi ne drugima. Ne mogu poslati njega, on je meni drag. Prvo sam ga izbegavao, ali posle sam ga baš zgotivio. Ostavljam Kapa - naveo je Miki.

Nakon Mikija, Jovana Tomić Matora je dala svoj sud i otkrila koga šalje u izolaciju.

Razmišljala sam danas o tebi i o sebi, mislim da si sklon da se istripuješ da si zaljubljen. Mi se ložimo na ego trip, a ustvari smo dva debela pavjana. Od svega mi ništa nećemo uraditi, da se razumemo. Napolju smo znali da se zapijemo, volim što si galantan, ništa. Ne bih preterano laprdala, mislim da nisi sto posto iskren ni prema Maji ni prema Sandri. Znaš šta radiš. Često mnogo priča a ništa ne kaže, gori je i više priča nego u prošloj sezoni. Mislim da nisi loš lik i čovek i uvek to preovlada kod mene. Ali jesi debil dečko, to je realno. Što se tiče Sandre, Đedović i ja smo se oduševili tvojom energijom, volela bih više da pevaš. Prija mi tvoje društvo, nisam ništa loše primetila. Želim im svu sreću, oni najbolje znaju, vidi se emocija to je jasno. Imam osećaj da treba da ostavim Sandru, ne znam zašto, to je neki moj čisti osećaj - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je jako realna i ako ima sukob trudi se da priča realno kako jeste, meni se to jako dopada. Dopalo mi se njeno izlaganje, zaista. Imamo lep odnos, nismo mi prijatelji čak smo imali i sukobe oko bivših partnera, ali ovako smo odlični. Hvala joj na svemu. Jako smo slični zaista - odgovorio je Filip.
Nemam loše mišljenje o njemu, ne družimo se, ja sam samo rekla kako jeste. Ne mogu da ga volim jer se ne družimo, ali mi je okej ovako i trudim se da budem realna. Nećemo biti drugari, ali nemam nikakvo loše mišljenje - dodala je Matora.
Rekla si da ima dobru dušu, ali da je degenčina. Znam tačno šta je rekla - potvrdila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga