AKTUELNO

Za crnim stolom neočekivane turbulencije!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju muvanje Deniz Dejm i Stefana Krstovića Krleta.

On je simpatičan mali patuljak. Imala sam niže muškarce, ali ne tako kao Krle - rekla je Deniz.
Krle je nju za stolom odmah muvao. Ona mu je rekla sviđaš mi se, pa se oblizivala - rekla je Dalila, na šta je Milan dodao:
Mnogo je lepa ova Deniz, ne znam šta je sa muškarcima ovde. Njene fotografije kad je bila dete izašle su svugde i njena porodica je bila jako povređena - rekao je Milan.

Sledeći video prilog bilo je ogovarnje Milane Šarac Mime, od strane Nevene Savić i Ivana Radosavljevića Belog:

Što se tiče te lične higijene, ja otvorim taj kofer sa šminkom, ona se šminka sa njom. Pa Viki ju je šminkala mojom šminkom. Pitala me je za trepavice, ja ne mogu da joj dam, pa nije higijenski. Ja sam joj rekla da šta god da joj treba da mi se javi, sve što može da se kupi u prodavnici. Što se hrane tiče, svi znaju da mi je hrana ukradena druge nedelje - rekla je Mima, pa se na to ubacio Beli i rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ja njoj sve to - rekao je Beli.
Devojka mnogo laže. Za tu sneku koju pominje, koliko je umobolna, jednom me je Viki našminkala njenom šminkom, a to što je rekao da je krš i da je ne bi peglao to je već njihova stvar - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj za to skrenuo pažnju. Laže bre ova Sanja, kunem ti se u burazera, vidiš da se smeje - rekao je Beli.

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N. Ž.