AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' koju vodi voditelj Milan Milošević. Sledeći snimak ticao se priznanja Sanje Grujić Marku Janjuševiću Janjušu da joj se sviđa Marko Osmakčić. Reč na ovu temu, dobio je Marko:

Nemam joj šta ja zameriti. Mazim se ja sa kim stignem. Sanja mi je draga, jedna od najdražih. Staniju ne gledam tim očima, gledao sam je da je možda moglo nešto potencijalno da se desi. Da je ona mene fascinirala, ja bih pazio šta radim. Opušta me češkanje - rekao je Marko, pa je reč dobila i Sanja:

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sam rekla tako i mislim. fizički mi jel i sviđa mi se. To je jedino što na njemu primetim. Milane, ništa mi više ne smeta ništa. Smetalo mi je to njegovo ponašanje. Nekako je ponižavajuće da sa nekim sa kim provodim toliko vremena, da se tako ponaša, kao da sam u nekom čoporu
Gledam sa Stanijom iz ćoška, slatka je kao šećer. Ne znam da li je mirna i kontrolisana zato što je gledaju roditelji. Druga stvar, ako ja češkam nekoga, ona odmah ode kod Janjuša da ga češka po kvadricepsu. Nikad joj nisam zamerio. Fali mi čari još tu - rekao je Osmakčić.
Mene je uvredilo to što je Stanija rekla da je sve ovde za Marka laka roba. Mislim da je on ovde laka roba - dodala je Grujićeva.
Ti se njemu dopadaš i on tebi isto. Pa ti sad ustaneš i isponižavaš ga, jao bože šta radite vi tu - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je momentalno Sandra najintresantnija. Ne znam kad će doći do momenta da ćemo se poljubiti. Intresantna mi je i dobra. Mene malo to što se kontroliše, to me prikoči. Počeo sam da razmišljam tako da ako ona ne žuri, sačuvaću opciju da kočim - rekao je Marko, pa je nastavio:
Mene je mojih bivših stid. Ja sam mislio da se za to iz karantina neće ništa saznati. Svi su krševi, sramota me je. Bilo mi je zanimljivo jer je tamo u sobi dosadno. Ja da sam hteo da lažem, lagao bih sa nekim boljim ribama - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je teški kompleksaš. Ni jedna mu ne valja, sve ogovara, strašno - rekla je Rašova, pa je Sanja dodala:
Mene odbija to što je tako pristupačan - rekla je ona.
Na šta sam spao, da mi takve devojke pričaju da su me otkačile. Eih jeb*m ti sunce - rekao je Marko, na šta je Sanja rekla da ne pričaju od danas.

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N. Ž.

#Marko Osmakčić

#Sanja Grujić

#Stanija Dobrojević